Müşteri Hizmetleri : 0532 388 11 79

Teknoloji ile tasarımın buluşması: SEVENFRIDAY Saat Modelinin Yeni V Serisi

SEVENFRIDAY V Saat

Endüstrinin tüm nimetlerini modellerine katması ile ünlü SEVENFRIDAY, bu kez yeni V serisi ile sahne alırken, tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.
SEVENFRIDAY, aksesuarın çok ötesinde bir yaşam stilini temsil ediyor. Efsanevi modelleri M ve P serisini tekrardan yorumlayarak saat dünyasına devrimsel niteliklere sahip SEVENFRIDAY V serisini dünyaya sunuyor. V serisi reformist yapısı ile teknoloji sever saat müdavimlerin ilgi odağında yer almayı başarmış durumda.
Sadece bir saat değil, yaşam tarzı sunan Sevenfriday, V serisinde 11,3 mm kasa dianı kullanmış. Hızlı kayış değiştirici özelliğine sahip model orijinalliğini de NFC ile teyit ediyor.

Açık denge çarkı mekanizması, paslanmaz çelik kasası, galvanik oyulmuş ve cilalanmış plakalarla 4 seviyeli kadran yapısı ve 120 derece açıklığında saat okuma yapısı ile V serisi teknoloji ile tasarımı bir araya getiren harika bir sanat modeli ortaya çıkartıyor.
SEVENFRIDAY V serisinde sertleştirilmiş antirefle özellikli kubbeli mineral camlar kullanmış. Böylelikle koleksiyon 3 ATM basıncına kadar dayanıklı hale getirilmiş. Kayış olarak mat yumuşak dana derisi ile süslenmiş ve spor dikişlerle kombinlenmiş. Bu hali bize yüksek bir gustoyu hatırlatıyor.
V serisinde bulunan NFC chipleri, kullanıcılara saattin orijinalliğini sorgulama imkanı veriyor.

Bu Gönderiyi Paylaş
  , , , , , ,


Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir