Müşteri Hizmetleri : 0532 388 11 79

Bayanların Gözde Saat Markaları

En Çok Satılan Bayan Eta Saat Modelleri

Takıya daha çok eğilimli olduğu düşünülen kadınlar aslında saate daha çok önem vermektedir. Pek çok kıyafetin tamamlanmasına ve şık görünmesine olanak sağlayan saat modelleri, aynı zamanda kişilerin prestijli ve şık görünmesine de olanak sağlamaktadır. Piyasada bulunan ünlü saat markalarının ürünleri her bütçeye hitap etmediğinden kullanıcılar da hem kaliteli hem de orijinali ile her yönden aynı olan eta saat modellerini tercih etmektedir. Hem bayanların hem de erkeklerin sıklıkla kullandığı bu saatler oldukça uzun ömürlü olarak da bilinmektedir. En çok rağbet gören bayan eta saat modelleri ise aşağıda yer almaktadır.

Burberry BU9105 Bayan Eta Saat

Bayanların çok tercih ettiği bu model, gümüş rengi olarak orijinali ile birebir olacak şekilde tasarlanmıştır. Her kıyafet ile uyum sağlayan bu eta saat modeli, hem günlük hem de formal kıyafetler ile rahatlıkla kullanılabilmektedir. Tüm fonksiyonları çalışan ve su geçirmeyen bu model bayanların gözdesi olarak bilinmektedir.

Versace Venitas Black Bayan Eta Saat

Versace markasına ait olan bu model, eşsiz bir görünüme sahip olan şık saatler arasında önemli bir rol oynamaktadır. Genellikle iş kadınlarının ya da abiye kıyafetleri sık kullanan kadınların tercih ettiği bu eta saat modeli, pil ömrünün uzunluğu ile de bilinmektedir. İsviçre’de üretilen bu model, eta saat modelleri arasında en kaliteli ürünlerden biri olarak bilinmektedir. Üründe kullanılan cam ise çizilmez cam özelliği taşımaktadır. Sertifikalı olan bu ürünün aynı zamanda garantisi de bulunmaktadır.

Rolex Date Just Floral Bayan Eta Saat

Eta saat modelleri arasında yine bayanların sıklıkla kullandığı modeller arasında yer almaktadır. Ürün tamamen paslanmaz saf çelikten üretilmiştir ve tüm fonksiyonları da çalışmaktadır. Otomatik mekanizmaya sahip olan bu modelin aynı zamanda takvim özelliği de bulunmaktadır. Desenli pembe kadranı olan bu eta saat modeli her kıyafet ile uyum içinde de taşınabilmektedir. Ürün sertifikalı olarak teslim edilmekte ve garantisi de bulunmaktadır. Bir diğer önemli nokta ise ürünün İsviçre’de üretilmesi ve orijinalini aratmamasıdır.

Bu Gönderiyi Paylaş



Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir