Müşteri Hizmetleri : 0532 388 11 79

Mükemmel: Frederique Constant Horological Smartwatch

 Frederique Saat

 

İsviçre ve Amerika’dan sonra tüm dünyada saat severler ile buluşan Frederique Constant Horological Smartwatch’ın kalbinde Fullpower’ın MotionX Teknoloji Platformu bulunuyor.
İsviçreli lüks saat üreticileri arka arkaya akıllı saat modellerini piyasaya sürüyor. İşte bunlardan birisi de Frederique Constant. Horological Smartwatch adını taşıyan modeli Fullpower Teknolojileri ile birlikte geliştirildi.
Eylül ayından itibaren Türkiye’de repigo Saat tarafından satışa sunulan saatler ilk olarak Amerika ve İsviçre’de piyasaya sunulmuştu.
Fullpower’ın MotionX teknolojilerinin sunduğu fonksiyonları bulunduran model günlük süreçlerin yanı sıra uyku rutinleri ile ilgili bilgileri de sağlıyor. Aktivite takibi, uyku izleme, uyarı alarmı, dinamik koçluk, daima zamanlı tarih ve zaman fonksiyonları bulunan model otomatik OTA saat yazılımı güncellemeleri için de uygun. Frederique Constant Horological Smartwatch android ve ios işletim sistemleri ile de uyum içerisinde çalışabiliyor.

Tanıtım sonrasında gelen olumlu tepkilerin ardından Frederique Constant, 5 çeşit versiyonu ile 4 yeni erkek modelini Baselworld fuarında tanıttı.
Frederique Constant CEO’su Peter Stas, şık, akıllı ve iki yılın üzerinde batarya ömrü gibi anahtar kelimeleri kullanarak Horological Smartwatch’u anlatıyor.
Teknolojik altyapıyı sunan Fullpower MotionX kurucusu ve aynı zamanda CEO’su Philippe Kahn ise bu modeli anlatırken “bunlar muhteşem geleneksel akıllı saatler” cümlesini altını çiziyor.

Bu Gönderiyi Paylaş
  , ,


Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir