Müşteri Hizmetleri : 0532 388 11 79

Rado Hyper Chrome Automatic Chronograph Saatler

1917 yılında İsviçre’de kurulan Rado HyperChrome tasarımcısı yüksek teknoloji malzemeler ile yenilikçi tasarımlarını İsviçre saat üreticilerinin geleneksel tasarımları ile bir araya getirmektedir.

İsviçre’de 1917 yılında Matthias Breschan tarafından kurulan saat markası lüks saatler arasında yer almaktadır.

Öncü Saat Markası

2014 yılında radyo içerisinde karbon dönüşümü ile birlikte Yüksek Teknoloji Elmas kullanarak Dünya Guiness Rekorlar kitabına  girmiştir. Dünyanın en zor üretilen saati olmuştur Ayrıca 20 den fazla uluslararası tasarım ödülü kazanan Rado markası  saat sektöründe oldukça önemli bir pazar payına sahiptir. Tasarımlarında elmaslara  yer veren  Rado kol saatlerinde  Yüksek Teknoloji ile çalışmaktadır.

Saatlerine daha çok klasik bir görünüme hâkim olduğu Rado kol saatleri,  dayanıklı şık ve gösterişli saatler üretmektedir. Bir  İsviçre markası olan Rado saat alanında dayanıklılığı konusunda diğer saat markalarına öncülük eder.

Kendine Has Tarzı Olan Marka

Kadın ve erkek saatleri kendi çizgilerinin dışına çıkmadan,  şık ve ihtişamlı saatler üretebilen ve müşterilerinin dikkatini her yeni modeli ile çekmeyi başaran kaliteli bir markadır.

Özellikle kadın saatlerinde daha önce kayıtlara yer veren Rado saat markası,  kadınlar için değerli taşlar ve mücevherlerle süslenmiş olan saatleri  ile alanında son derece dikkat çekici bir saat markası olmayı başarmıştır.

Altın sarısı Gümüşhane Toprak tonlarının nasıl kullanıldığı özellikle Klasik severlerin daha çok tercih etmiş olduğu bu saati markasında öne çıkan özellik klasik modellerin küçük detaylar ile ve son teknolojik gelişmeler ile donatılması ile ortaya çıkan modellerdir.

Kadın Saatlerinde Vazgeçilmez Marka

Kadın saatlerinde özellikle  sadelik ve zarafetin bir arada yer aldığı Rado kadın saatleri,  devamlı müşterilerinin  ilgi odağı olmaya devam eder.  Rado kol saati markası özellikle gençlerin dikkatini çekecek farklı dizaynlar ile Yeniçağa ayak uydurmakta  hiç zorlanmaz. Klasik ve modelinin en güzel şekilde bir araya gelmesi ne ifade eder. Oluşturmuş olduğu tasarımların birden fazla rengine üreterek her zevk ve kişiye hitap etmesi ile geniş bir ürün yelpazesi oluşturmaktadır. Kimi zaman saatlerin iç düzenlerinde hiç ibare kullanmayarak  daha spor ve klasik bir model üretir.

Bu Gönderiyi Paylaş
  , , ,


Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir