Müşteri Hizmetleri : 0532 388 11 79

Perrelet Saatler

Abraham – Louise Perrelet Tarafından  Oluşturulan saatlerin 1970 yılında yapıldığı bilinmek. ilk kurmalı  mekanizması ile cep saatlerini icat etmiş daha sonra aynı mekanizma ile kol saati üzerinde çalışmalar gerçekleştirmiştir.  Geliştirildiği ilk yıllarda en iyi satan perrelet saatleri,  yaygın olarak kullanılmaya başlanmıştır.  perrelet 1780 yılında yürürken adımlarını Sayan ve mesafe ölçen ilk pedometreyi de bulan kişidir.

İsviçre’de üretilen kol saatleri on sekizinci yüzyıldan beri sürekli üretilmiştir.  Perrelet replika kol saatleri Daha çok siyah tonların aralarında kırmızı, yeşil, turuncu  ve altın sarısının hakim olarak kullanıldığı kol saatleridir

Farklı Dizayn Kol Saatleri

Daha çok siyah renkte üretilen kol saatleri Spor Tarlalarda üretilmiş olsa da saatin iç dizaynı arasında renk geçişlerinin bulunması ile son derece ilgi çekicidir.  Perrelet kol saatleri  iç mekanizmasının  karmaşık oluşu ve içerisinde takviminde bulunması nedeniyle özellikle sporseverlerin dikkatini çekmektedir.  Geçmiş zamanda deri detayların hakim olduğu ancak günümüzde daha rahat bulunduğu gerekçesiyle ince deri ve silikon kayışlar ile üretilmektedir. Saatin içerisinde bulunan zıt renkler saate daha şık bir görünüm kazandırır Kent bilezik şeklinde yapılmış oluşu da saati diğer saat markalarından ayırmaktadır.

Siyahın hakim olduğu Marka

Siyah rengin ağırlıklı olarak kullanıldığı ve siyahla özellikle altın tonlarını tercih edildiği kol saatlerinde Metal renk ile oldukça şık bir görünüm kazandırılmıştır.

Müşterilerin tercihine göre koyayım mavi siyah ve metal renklerinin bir araya geldiği kol saatleri yine eşsiz tasarımı ile dikkat çekmektedir. Daha çok içerisinde yer alan mekanizmasının kendine has görüntüsüyle  ilgi uyandıran Perrelet kol saatleri  kendine has stilin  dışına çıkmamaya Özen gösterir.

Kendine Özgü İç Dizayn

İçerisinde kendine has desenlerini her seferinde vurgulayan Perrelet markası oldukça sevilen ve artık bir klasik haline gelmiş olan desenini  her renk ve modelleri  en iyi şekilde yansıtmaktadır.  Bunun yanı sıra sarı ve beyaz saatleri ile kendi stilini dışına çıkan Perrelet markası kaliteli tasarımları ile lüks sevenlerin de dikkatini çekmeyi başarmıştır.

Saatlerinde Roman rakamlarını tercih eden marka Bunun dışında çizgi  kullanması ve dakikalarım rakamlandırılması ile de  saatlerinin ibarelerinde farklılık yaratır.

 

Bu Gönderiyi Paylaş
  , ,


Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir