Müşteri Hizmetleri : 0532 388 11 79

Jorg Hysek Saatler Hakkında

Hysek saatleri 1997 yılında Akram Aljord  tarafından kurulmuştur. Hysek Kol saatleri daha çok klasik modellerden oluşmuştur. Klasik ve Spor tarzının bir araya geldiği kol saatleri özellikle erkekler tarafından yoğun ilgi görmektedir.  Saatler diğer saat markaları ve modelleri içinde farklı dizaynları ve daha  dayanıklı olmaları ile saat modelleri arasında  dikkat çekerler.

Özellikle 2000 yılından sonra uluslararası saat markası haline gelen Hysek saatleri Daha çok mekanizmasının üzerinde durmuştur. Güçlü ve dayanıklı mekanizmasının dikkat çeken detayları son derece kaliteli ve gösterişli bir görünüm sergilemektedir. aynı zamanda yüzden fazla saat ustasıyla çalışan Jorg Hysek Saatler markası,  daha sağlam ve daha kaliteli olarak ürettiği saatlerin uluslararası birçok distribütör anlaşmaları yaparak kendi Ülkesi dışında da satışını arttırmıştır.

Kol Saatlerinde Ön Plana çıkan Detaylar

2003 yılında  üretmiş olduğu Kılada model saatler Piyasaya sürülmüştür 2004 yılında üretilen Kılada XX-Ray Torbillion Modeli ilk modeli oldukça benzer olarak üretilmiştir.

2003 yılında üretilen kol saati modelleri daha sade ve daha klasik bir görünüm hâkimken, öncelik kolu tam anlamıyla saran ve esnek malzemelerin kullanıldığı yani kola  hareket özgürlüğü sağlayan bir saat amaçlanmıştır. Müşterileri tarafından oldukça beğenilen kol saati yoğun ilgi görmüştür. 2004 yılında üretilen ve Kılada  modelin devamı olarak piyasaya sürülen Saatler ise  da bir bulabileceğiniz  ürünlerdir.  Konfor yine önemlidir Ancak bu saatler fonksiyonları ile ön plana çıkmaktadır.

Saat Modelleri

Kadın ve erkek saatlerinde özellikle dış görünüşüm kusursuz ve kaliteli görünümü ön planda tutulmuştur. Erkekler için daha çok deri detaylarını kullanılmış olduğu kol saatlerinde bayanlar için taşlı, gümüş modeller tercih edilmiş daha zarif kol saatleri üretilmiştir. Kadınlardan da yoğun ilgi gören kol saatleri dünya genelinde  büyük beğeni toplamıştır

Hysek Kol Saatleri Genel Bilgiler

Hysek Kol saatleri Türkiye’de Pırlant saat güvencesi altında satılmaktadır. Kol saatlerinde özellikleri kayışları tercih ediyorsanız, yaz aylarında kolunuzun terlemesine karşı saatinizin kayışının şeklinin ve renginin bozulmaması için dinlendirerek ve kolumuz terlediğinde kurulayarak kullanabilirsiniz. Saatler Dizayn olarak diğer tüm markalarda daha önce  göremeyeceğiniz tasarımlara sahiptir.

Bu Gönderiyi Paylaş
  , ,


Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir