Müşteri Hizmetleri : 0532 388 11 79

Michael Kors 100 Serisi

Michael Kors 100 Serisi

Michael Kors markası tıpkı diğer ünlü markalarda olduğu gibi öz geçmişi çok eski zamanlara dayanan bir markadır. Markanın en güzel tarafı bayan kol saatlerini üretirken her daim zarifliğe ve şıklığa önem vermesidir.

Site içerisinde satılan Michael Kors bayan saati gold renginde ve kordonu baklalı, birbirine geçmeli olarak tasarlanmış. Ayrıca saatin kordonu çelik olarak forma sokulmuş. Kasa çapı 38 mm.

Ayrıca kasa da çelik ve A+++ kalitesi ile üretilmiş bir üründür. Saatin camı mineral çizilmez cam olarak tasarlanmış. Japon pilli mekanizma ile çalışan saat bir yıl garantili olup takvim ve gmt’ si de mevcuttur. Tüm fonksiyonları çalışan Michael Kors Bayan kol saati tüm kadınların, her mevsim kullanabilecekleri tarzda bir üründür.

Michael Korse Bayan Kol Saati Fiyatları

Gerçek bir Michael Kors saatinin fiyatı bir asgari ücret kadar. Yani asgari ücretle çalışan bir işçi bu saat için ya bir aylık maaşını verecek ya da kredi kartına on iki ay taksit yaptıracak. Ama site içerisinde satılan Michael Kors saat fiyatları üç yüz elli TL’nin üzerine çıkmamakla birlikte firmanın verdiği bir yıllık garanti satışa sunulan ürünün ne kadar kaliteli bir ürün olduğunu ortaya koyuyor.

Zarif ve hoş takılardan hoşlanan kadınların severek kullanacakları bu kaliteli saat, kolay kolay bir sorun yaşatmaz. Zaten oluşacak herhangi bir sorun için firma ile her daim iletişime geçilebilir. Ayrıca yüzde altılık bir komisyonla saati satın alan kişi yirmi TL kara geçiyor.

Michael Kors Saatleri Hediye Seçeneği

Romantizm aşığı her kadının hediye almaktan hoşlandığı, kaçınılmaz bir gerçektir. Bu sebepten ötürü bazen erkekler veya hediye almak isteyen diğer kişiler seçenekler konusunda tereddütte düşerler. Çünkü hem kaliteli hem de bütçeye uygun bir ürün bulmak oldukça zordur.

Bu sebepten ötürü bu siteyi bir ziyaret etmek her kesimin faydasına olacaktır. Michael Korse bayan saat fiyatları oldukça uygun olması ile birlikte hem kaliteli hem zarif hem de elegan bir saat olması bakımından her döneme hitap edebilecek, her kadının kendi kızına miras bırakabileceği bir hediyedir.

Bu Gönderiyi Paylaş
  , ,


Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir