Müşteri Hizmetleri : 0532 388 11 79

Cartier Bayan Kol Saatleri

Cartier Klasik Bayan Saatleri

1819 yılında doğan Louis François Cartier, Parisli mücevherci Adophe Picard’ın yanında çırak olarak mesleğe başladı. Picard emekli olunca da dükkanı ondan satın alan çırağı kendi adının markasının bir zaman sonra bu kadar ünlü olacağını tahmin bile etmemişti.

Fakat öyle zamanlar geldi ki prenseslere ve kraliyet ailelerine mücevher şıklığı konusunda bilirkişilik yaptı. Bu kadar önemli ve özel bir Cartier marka kol saati Türk kadınlarına çok yakışacak.

Markanın satış sitesi, ünlü markanın saatinin imitasyon olanını satmasına rağmen satışa sunulan ürünün bir yıllık garantisini veriyor. Yani bu şu demek oluyor ki satıştaki ürün son derece kaliteli bir ürün.

Cartier Klasik Bayan Kol Saatinin Özellikleri

A+++ garantisi ile üretilen Cartier Klasik bayan kol saati kasası tamamen çelik kasa, yani yazında rahatlıkla kullanılabilir, terleme esnasında paslanma yapmayan bir üründür. Kasa rengi gold olarak düşünülmüş ve kasa dikdörtgen olarak forma sokulmuş. Ayrıca içindeki rakamlar büyük Romen ve siyah olarak, beyaz zemin üzerine yazılmış.

Saat içerisinde bir de takvim mevcut. Kasa çapı 36 mm. Pil olarak Japon Quartz pilli mekanizma kullanılmış. Kordonu bayanlara özel zarif olarak tasarlanan saatin kordon tokası da gold olarak üretilmiş. Ayrıca kordon deri ve kahverengi tasarlanmış. Her hali ile şıklığı ve kadınlığı yansıtan Cartier bayan kol saatleri her mevsim rahatlıkla kullanılabilecek bir üründür.

Cartier Klasik Bayan Kol Saati Fiyatları

Cartier Bayan Kol Saatlerinde ben imitasyon kullanmam diyenler varsa en az beş bin lirayı gözden çıkarmak zorundalar. Hiç bir Türk Kadını, ne kadar zengin olursa olsun bir saate o kadar para vermek istemez. O yüzden şimdi bu siteyi bir ziyaret etmekte fayda var.

Daha birçok markanın taklidi bulunan sitedeki Cartier marka saatlerin fiyatları üç yüz elli TL’yi geçmiyor. Oldukça şık ve elegan görüntüsü ile göz dolduran bu saatler firmanın kendi garantisi altında, her kadın güvenilir bir şekilde satın alıp koluna takabilir. Zira en ufak sıkıntıda firma devreye giriyor. Saati sitemizden inceleyebilirsiniz.

Bu Gönderiyi Paylaş
  ,


Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir