Müşteri Hizmetleri : 0532 388 11 79

Michael Kors Bayan Kol Saatleri

Michael Kors bayan kol saati tam da bir bayanın isteyeceği türden bir saat. A+++ kalitedeki saatin kordonu gold ve çelik olarak forma sokulmuş. Gayet elegan bir görüntü sergileyen saat sofistikelikten uzak ama bir o kadar da hareketli tarzı ile pozitif enerji yayan bir ürün olarak form bulmuş. Saatin kordonu baklalı olarak birbirine geçme tarzında işlenmiş.

Saat çerçevesi ve kasası da yine çelik olarak tasarlanmış ve saat çerçevesi sade olarak düşünülmüş. İçindeki marka amblemi ile bir bütünlük sağlayan dış kaplama oldukça şık görünüyor. Saat içerisinde rakamlara yer verilmemiş. Saat akrep ve yelkovanı da yine gold olarak tasarlanmış.

Michael Kors Bayan Kol Saati Fiyatları

Gerçeği ile hemen hemen aynı özelliklere sahip olan marka saatin firma tarafından verilmiş bir yıllık bir garantisi söz konusu. Saat ile ilgili bütün sıkıntıları bir yıl boyunca üstlenen firma yetkilileri, ürünleri ile alakalı kendilerine son derece güveniyorlar.

Fiyat olarak da bütçeyi çok fazla sıkıntıya sokmayacak olan bu saat eşlere hediye olarak da taktim edilmek için çok zarif bir parça. Kadınlara özel yaratılmış gibi hissettiren Michael Kors saat camı tam olarak mineral çizilmez camdan üretilmiş. Bu demek oluyor ki saat kolda iken rahat rahat temizlik yapılabilir. Bir sıkıntı esnasında garantisi sebebi ile firmaya gönderilebilir.

Michael Kors Bayan Kol Saati Satış

Kaliteli ve estetik yapısıyla her döneme damgasını vurmayı başaran Michael Kors saat fiyatları gerçek sitesinde bin lira ve daha üzeri fiyatlarla satılmakta. Ama bu sitedeki fiyatı üçyüz kırk lirayı geçmiyor. Ayrıca saat imitasyon olmasına rağmen satıcı firma her türlü garantisini verirken kaliteden ödün vermiyor.

Bunu da bir yıllık garanti şartı ile ispatlıyor. Her mevsim kullanıma uygun olan saatin daha birçok modeli mevcut. Bu modeller arasından hanımlar istediğini seçmekte özgür olmakla birlikte, beyler de eşlerine veya kız arkadaşlarına gönül rahatlığı ile alabilirler. Görüldüğü üzere fiyatı oldukça uygun ve kalitesi de bir o kadar yüksek bir ürün.

Bu Gönderiyi Paylaş
  , ,


Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir