Müşteri Hizmetleri : 0532 388 11 79

Jaeger-Lecolultre Erkek Kol Saatleri

Jaeger-Lecoultre’ nin tarihi En az Osmanlı kadar eski. 1559 Yılında küçük bir atölyede saatçiliğe başlayan Pierre Le-Coultre 1530 ve 1600 yılları arasında Fransa’ daki dini zulümden kaçmak için Parise sığındı.

1612 Yılında oğlu Jaeger dünyaya geldi ve 1833 yılında Jaeger kendi kurduğu küçük saat atölyesinde saat yapımına başladı. Tabi bu gün hayatta olsa kendi markasının bu kadar ünlü olabileceğini o da tahmin edemezdi. Jaeger kol saatleri en çok bayanların tercih ettiği kol saatleridir.

Bayanlar için özel olarak hazırlanan Jeagler bayan kol saatlerini alabilmek için bir servet gerekebilir. Bu gün ikinci el fiyatları bile bin beş yüz TL’ den başlıyor.

Jaeger-Lecoultre Erkek Kol Saati Modelleri

Jaeger-Lecoultre Erkek kol saati modelleri oldukça fazla ama bu sene daha çok revaçta olan modeller arasında en çok mor kordonlu ve taşlı olanları gidiyor. Moru her kıyafetle kombinlemek zordur ama şöyle bir düşünülecek olursa bu senenin trend renkleri sarı ve beyaz ile harika bir kombin oluşturacaktır.

Görüntü bakımından oldukça tarz duran bayan saati etrafı iki sıra taşlı olarak forma sokulmuş. Ayrıca içindeki rakamlar kırık beyaz, zemin ise süt beyaz olarak düşünülmüş. A+++ kalite olarak üretilen saat imitasyon olmasına karşın bir yıl garantili olarak satışa sunulmuş.

Ayrıca çerçevenin silver oluşu mor kordonla hoş ve tezat bir bütünlük içerisinde.

Jaeger-Lecoultre Erkek Kol Saati Fiyatları

Jaeger-Lecoultre Erkek kol saati fiyatları gerçekleri ile arasında adeta bir uçurum söz konusu. Gerçek fiyatları üç bin TL iken imitasyon fiyatı bir yıl garanti şartları dahilinde sadece iki yüz doksan TL. Üç yüz TL bile olmayan saatin kasası çelik ve kasa çapı 38 mm. Takvim göstergesi de mevcut olan saatin pili Quartz Japon, pilli mekanizma.

Ayrıca saatin camı her türlü tehlikeye karşı mineral çizilmez cam olarak forma sokulmuş. Ayrıca site içerisinde yüzde on beş de kampanyalı olarak satışa sunulan ürün üzerinden elli TL kar mevcut. Ürün çerçevesi kare olarak tasarlanmış.

Bu Gönderiyi Paylaş
  , ,


Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir