Müşteri Hizmetleri : 0532 388 11 79

Graham Chronofighter Lacivert Kadran

Kol saatleri erkeklerin yoğun olarak kullandığı aksesuarlar arasında yer alırlar. Erkekler kol saatlerini kemerleri ve ayakkabıları ile uyumlu olarak satın alırlar. Genelde de hem spor hem de klasik ve şık duracak kısacası her koşula ayak uydurabilecek saatleri tercih ederler. Ayrıca erkekler saatleri kendilerine yakışan bir aksesuar olarak da kullanırlar.

Graham Chronofighter Lacivert Kadran kol saati(A+++) kalitede üretilmiş olan kol saati pilli bir mekanizmaya sahiptir. Üst yüzeyinde çizilmez mineral kristal cam kullanılmıştır. Bu malzeme ile yapıldığı için çizilmesi ve zarar görmesi olasılığı oldukça düşüktür. 60 dakikalık kronometresi bulunan saat de takvimde yer alır. Kasa çapı 44 mm’dır. Bu boyutlar ile kolunuzu rahat ettirirken şık bir görüntü oluşturmaktadır. Dışarıdan görünün tüm fonksiyonları çalışır durumdadır. Alacağınız tüm ürünler 1 yıl boyunca garantilidir. Herhangi bir sorun ile karşılaşmanız durumunda bakımı ve onarımı yapılmaktadır. Kordonunda silikon malzeme tercih edilmiştir. Bu nedenle bileğinizi oldukça rahat hareket ettirebilirsiniz.

Belirgin göstergeleri ile ışığın düşük olduğu ortamlarda bile saatin okunurluğu kolaydır. Kol saatinin mavi rengi son derece farklı bir görüntü oluşturmaktadır. Ayrıca saatin içerisinde bulunan akrep ve yelkovan gümüş renktedir. Parlak bir yapıdan üretildiği için gece kolay görünür. Saatin çerçevesi ise siyah olarak tasarlanmıştır. Saatte genel olarak lacivert ve siyah hakim olsa da gümüş detaylar ile son derece göz dolduran bir kol saatidir. Saatin dış yüzeyinde kullanılan kalın ve çizilmez cam saatin uzun yıllar boyunca kullanımı için özel olarak tasarlanmıştır. Graham Chronofighter Lacivert kadran Saat mavi rengi, dayanıklı olan yapısı ve hoş tasarımı ile erkeklerin vazgeçemeyeceği aksesuarlar arasında yerini alır.

Kol Saatleri

Kol saatleri erkeklerin kullanabildiği nadir aksesuarlardan biridir ve erkekler kol saatleri konusunda oldukça hassas ve seçici davranırlar. Kol saatleri silikon kayışlı olabileceği gibi çelik kayışlı ve deri kayıştanda yapılabilirler. Aslında bu erkeğin tercihi ve tarzı ile ilgilidir.

Bu Gönderiyi Paylaş
  , ,


Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir