Müşteri Hizmetleri : 0532 388 11 79

Hublot Beşiktaş Taraftar Saati

 Hublot Beşiktaş taraftar saati, son derece şık tasarımı ve siyah renk ile altın sarısı renginin güzel bir şekilde kullanılması ile dizayn edilmiş olan oldukça şık ve spor bir kol saatidir. Kol saati bir erkek için çok önemli bir aksesuardır. Şık görüntüsünün yanında sevdiğiniz takımın simgesinin yer aldığı Hublot Beşiktaş taraftar saati müşterilerin memnun kaldığı bir kol saatidir.

Saatler Beşiktaş taraftarları için hazırlanmıştır. Fakat istenildiği takdirde herkesin kullanımı için uygun olan erkek kol saati tasarımlarımız arasında bir klasik olarak kabul edilir. Saat Çelik kasadan yapılmış olduğu için oldukça dayanıklıdır.

Beşiktaş taraftar Saatinin Özellikleri

Hublot Beşiktaş kol saati, A+++ kalitede üretilmiştir. Kasa çapı 47 mm olarak tasarlanmıştır. Mineral çizilmez kristal camdır. Quartz Japon Pilli mekanizma ile çalışır. 24 saat göstergesi vardır. Aynı zamanda takvim göstergesi de bulunan saat 60 dakikalık bir kronometreye sahiptir. Kol saatlerimiz 1 yıl boyunca garantilidir.

Kol saatinin kayış kısmında silikon malzeme kullanılmıştır. Saati ayarlamanız için gereken aparat saatin sağ yanında yer alır. Ayrıca saatin hem arka yüzünden büyük bir Beşiktaş arması yer alır hem de ön kısmında cam sistemin içerisinde Beşiktaş arması yer alır. Akrep ve yelkovan saat ile uyumlu olarak altın sarısı olarak tasarlanmıştır. Kol saatinin kayış kısmında yer alan füme ve kırmızı dikişler saate daha spor bir görünüm kazandırırlar.

Kol Saatleri Hakkında

Erkeklerin vazgeçemediği aksesuarlardan birisi olan kol saatleri, yıllardan beri erkeklerin kombinlerin de dikkat çeken unsurlar arasında yer alır. Erkekler hem kendilerine kolaylık sağlaması açısından hem de şık ve gerektiğinde spor görüntüsü açısından sık sık kol saati kullanmaktadırlar. Kol saatleri her zaman erkeklerin tamamlayıcı aksesuarları olmuşlardır. Repigo sitesinden satın alacağınız kol saatleri son derece dayanıklı, şıklık kazandıran ve spor görüntünüzü tamamlayabilecek saatler arasında yer alırlar. Hublot Beşiktaş taraftar saati ise hem tasarımı hem de içerisinde olan Beşiktaş arması ile müşterilerinin dikkatini çeker ve göz doldurur. Uzun yıllar kullanım için uygun bir saattir.

Bu Gönderiyi Paylaş
  , ,


Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir