Müşteri Hizmetleri : 0532 388 11 79

Franck Muller Replika Kol Saatleri

Franck Muller Replika Kol Saatleri

En güzel, marka saatlerin yer aldığı site içerisindeki bu hoş ve çekici bayan kol saati ışıltılı ürünler kullanmayı seven bayanların bir numaralı tercihleri arasında ilk sırayı kapacaktır. Saatin kordonu siyah ve deri. Ayrıca çelik kasa olma özelliğinden dolayı terleme ile altı paslanabilecek bir ürün değil.

Franck Muller Replika Saatler bir yıl garantili olarak satışa sunuluyor. Kasa çapı otuz sekiz mili metre, ayrıca ev işlerine bolca vakit harcayan kadınlar için olsa gerek mineral çizilmez cam olarak forma sokulmuş. Quartz Japon pilli olarak çalışan marka saat her anlamı ile kaliteyi yansıtıyor. Ayrıca site içerisinde geçen resmi tamamen saatin kendisine ait olup, siparişten sonra bireylerin eline başka bir ürün geçmiyor.

Franck Muller En Güzel Hediye

Çerçeve rengi olarak gold tasarım söz konusu, ayrıca çerçeve etrafında iki sıra taş işlemesi mevcut. Işıl ışıl görüntüsü ile göz dolduran Franck Muller Replika Saat hediye olarak da alınabilmesi açısından oldukça uygun fiyatlı bir ürün. Saat içerisindeki rakamlar siyah ve büyük tarzda uygulanmış. Zemin olarak beyaz tercih edilmiş.

Kordon hakiki deri olduğundan kopma, yıpranma, eskime, solma gibi bir sorunla karşılaşmak imkansız, zaten böyle bir sorun olsa bile saatin bir yıl garantisi olduğundan anında geri gönderip yaptırılabilir. Ayrıca saatin içinde tarih gösteren yeride var.

Franck Muller Replika Saat

Franck Muller annesi İtalyan ve Babası İsviçreli olan 1958 doğumlu bir saatçidir. On beş yaşında saatçilik okulunabaşlayan saatçi idealist tavrı ile uzun yıllar çalışarak markasını yükseltmeyi başarmış ve bu gün dünya çapında bir saat markası haline gelmiştir. Franck Müller’i,  Müller yapan asıl onun özel müşterileridir.

Onlar sayesinde adını dünyaya duyurabilmiştir.

Bu Gönderiyi Paylaş
  ,


Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir