Müşteri Hizmetleri : 0532 388 11 79

Emporio Armani AR1451 Seramik Kasa

Emporio Armani Ar1451

Emporio Armani 1451 Seramik Kasa marka olan tüm saatler gibi bu pvd kasa siyah saat modeli de piyasada çok beğenilen bir modeldir.

Sıra dışı ve benzersiz tasarımı ile Armani bir kez daha tecrübesini konuşturmuştur. Her bayın böyle bir saati olması gerektiği gibi bir de profesyonel dizayn edilen tasarımı nedeni ile de her kıyafetinde aksesuar olarak kullanması gerekmektedir.

Bayların saat kullanımı genel olarak kullanım amaçlıdır. Bu yüzden uzun yıllarca kullanıma açık bir üründür. Herkes saatinize hayranlıkla bakarken bir taraftan markasını soracaktır.

Emporio Armani’nin eşsiz ve tecrübeli üreticiliği sayesinde onlar da bu saati isteyeceklerdir. Siz bu saate sahip olmak istiyorsanız Repigo mağazalarını ziyaret edebilir ve bu ürünü adrese teslim olarak sipariş verebilirsiniz.

Tarz Erkek Kol Saati

Erkeklerin genel anlamda pek bir aksesuar çeşidi bulunmamaktadır. Bu nedenle saatlere ağırlık vermeleri çok normaldir.

Tarzınızı ve kişiliğinizi yansıtacak Emporio Armani replika saatler de her baya çok yakışmaktadır. Benzersiz şekli ve çelik kasası ile de çok şık durmaktadır. Hem kaliteli hem hesaplı orijinal bir saate kavuşmak herkesin hayali olabilir.

Siz bu fırsattan yararlanarak kendi tarzınızı temsil eden bu saati kaçırmamalısınız. Birçok fonksiyona sahip bu saat her yaş grubundaki beylere de uyum sağlamaktadır.

Kendinizi havalı hissetmek ve tarzınızı göstermek istiyorsanız mutlaka bu tarz saati kolunuza takmalısınız.

Emporio Armani Özellikleri

Kol saati denilince akıllara marka saatler gelir ve Emporio Armani saatin özellikleri arzu edilir. Bu nedenle Emporio saatin özellikleri çok nadir bulunan özelliklerdir.

Kolunuzda bambaşka bir tarz duran bu saat A+++ kalite özelliğine sahiptir. Repigo mağazalarından aldığınız bu saatin tam tamına 1 yıl garantisi mevcut Seramik kasası vardır. Ürünün özellikleri arasında 60 dakikalık bir kronometre de mevcuttur. GMT bulunur. Otomatik mekanizmalara göre mekanizması pil ile çalışmaktadır.

Pilli mekanizma sayesinde saatten kaynaklanan bir arıza ile karşılanmamaktadır. Saatin cam kısmına gelirsek çizilmeyen bir kristal camı vardır. Siyah renkteki bu saate sahip olmak Repigo ile artık daha çok mümkündür.

Bu Gönderiyi Paylaş
  , , , ,


Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir