Müşteri Hizmetleri : 0532 388 11 79

Sevenfriday P3 BB Big Block Stahl Limited Edition 350

Sevenfriday Saatler

Kol saatleri hem gün içerisinde oldukça ihtiyaç duyduğumuz bir aksesuardır. Çünkü zamanının oldukça önemli ve değerli olduğu şu dönemde herşey dakika ile işliyor ve bizim doğru bir zaman yönetimi yapabilmemiz için elbette kolumuzda istediğimiz her an kolayca bakabileceğimiz bir saate ihtiyacımız var. Elbette saatlerin tek fonksiyonu bize zamanı göstermek değil. Aynı zamanda şık tasarımları ile kombinimizi tamamlayan oldukça şık ve olmazsa olmaz aksesuarlardan birisidir. Mesela bir takım elbise saatsiz düşünülemez. Ancak kol saatinin güzel görünmesi ve iyi işlemesi için kalitesi oldukça önemlidir. Üretildiği malzeme, mekanizması ve enerji kaynağı… Bütün bunlar iyi bir saatin oluşması için ayrı ayrı kaliteli malzemeden ve doğru bir şekilde üretilmiş olması gerekmektedir. Bu nokta da Sevendfriday saat modelleri ile size birçok şık alternatif sunuyor.

Sevenfriday P3 BB Big Block Stahl Limited Edition 350

Kol saatlerinde ki kaliteli ve eşsiz tasarımları ile yıllardır kendinden söz ettiren ve bu sektörde oldukça bilinen bir marka olan Sevenfriday saatleri oldukça şık tasarlanmıştır. Bu yüzden kol saati tercihinizi sevenfriday marka saatler arasından yapabilirsiniz.

Sevenfriday P3 Serisi

Sevenfriday P3 BB Big Block Stahl Limited Edition 350 markasının saat tasarımlar arasında P3 serisinden olan bu şık tasarım ağırlıklı olarak siyah renk kullanılarak tasarlanmıştır. Erkek saati olup kordonları siyah ve aralarında çigi çizgi dikişler atılarak tasarlanmış deri malzemeden üretilmiştir. Otomatik mekanizma ile üretilmiş olan bu saatte ki mekanizma Japon Miyoto mekanizmasıdır. Saatin şekli dörtgen olup kenarları oval gelmektedir. Ayrıca kenarlarında metal rengi kullanılmıştır. Kasa çapı 47 * 47,6 mm olan saatin üzerinde ki cam mineral çizilmez kristal camdan dizayn edilmiştir. İç dizaynı ise beyaz renkler kullanılarak içe doğru derinleşen ve küçülen daireler ile tasarlanmış rakamlar yerine çizgiler bulunmaktadır. Ayrıca o an ki saati gösteren ve dönen rakamlı bir sistem vardır. Sevenfriday P3 serisi erkek saati olan bu ürün; A+++ kalite olmakla beraber, 1 yıl da garantisi olan bir üründür. Bu saat ile şıklığınız tamamlanacak ve zaman ile ilgili farkındalığınız asla şaşamayacak.

Bu Gönderiyi Paylaş
  ,


Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir