Müşteri Hizmetleri : 0532 388 11 79

Franck Muller Replika Bayan Saatleri

Franck Muller Taşlı Bayan Kol Saati

Hanımların severek kullandığı taşlı saat modelleri arasında kendine güzel bir yer edinen Franck Muller Taşlı Bayan Kol Saati, modern çizgisi ve ışıltılı kasasıyla dikkat çeken modeller arasında. Kare kasalı bu modelde kullanılan çift sıra parlak taşlar ile gösterişli olan bu model, gece gündüz severek kullanılabilecek modern bir çizgiye sahip.

Renkli ve dikkat çeken saat modellerini kullanmaktan hoşnut olan bayanlar için üretilmiş bu model, siyah deri kayışı ile de göz dolduruyor. Kasasının gold kaplama, kayışının koyu renk, siyah olmasıyla daha da dikkat çekici duran model, kadın kol saatleri arasında en beğenilen modelleri arasında.

Franck Muller Taşlı Bayan Kol Saati Özellikleri

İlk dikkat çeken kare şeklinde olan kasası ve çift şerit taşlarıyla göz alıcı bir tasarıma sahip olan kol saati, hem sade hem de şık bir tasarım çizgisine sahip. Saat harflerinin orijinal yazılışı ile modernlik kazanan model, 38 mm çelik kasasıyla da sağlam bir yapıya sahip.

Son yıllarda mineral yapıda çizilmez kristal camla üretilen kol saatleri, artık eskisinden daha uzun ömürlü oluyorlar. Aldıktan birkaç ay sonra çizikler içinde kalıp, kullanılamaz hale gelen kol saatlerinden sıkılanlardansanız, artık Franck Muller Bayan Replika saat çeşitleriyle bu sorundan kurtulacaksınız. Özel çizilmez camlarıyla, daha sağlıklı ve parlak olan saat camları sayesinde, uzun yıllar kolunuzu bu güzel saatlerle süsleyebileceksiniz.

Sadece tasarım ve gösterişle müşteri memnuniyetini kazanmanın mümkün olmadığını bilen Franck Muller, ürünlerinde her zaman yer verdiği kaliteden ödün vermeyen yapısı ve ekstra özellikleriyle de dikkat çekiyor. Bu saat modelinde de takvim gösterisine yer veren marka, modern ve kullanışlı modelleriyle geniş alıcı kitlesini, kemikleştirmeyi planlıyor.

Site Avantajları

Son derece popüler olan internetten alışveriş, şimdi sadece siz değerli müşterilerimiz için uyguladığımız özel indirimlerle daha keyifli hale geliyor. Tüm ürün fotoğraflarının kendi stüdyolarımızda, size göndereceğimiz ürünlerle yapılıyor olması ise, yaptığımız işe saygımızı sizlere gösteren en önemli kanıt.

Müşteri memnuniyeti odaklı çalışma prensibimiz sayesinde, sadece kaliteli sitelerde sunulan kapıda nakit ödeme ve havale ile ödeme seçenekleriyle de sizleri memnun etmeye devam ediyoruz.

Bu Gönderiyi Paylaş
  


Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir