Müşteri Hizmetleri : 0532 388 11 79

Franck Muller Erkek Saat Modelleri

Franck Muller Casablanca Çelik Kordon

Son yıllarda en çok tercih edilen modellerden olan çelik kordonlu erkek kol saatleri, Franck Muller Casablanca ile güzel tasarımlarıyla da dikkat çekiyor. Golden rose rengiyle, koyu renk takım giyinen erkeklerin en güzel aksesuarlarından olan bu model, tarzınıza tarz, şıklığınıza ise karizma katacak modeller arasında.

Erkeklerin en gözde takısı olan kol saatleri modelleri arasında, gündelik ve klasik modelleri arasında bulunan ince çizgiyi en güzel şekilde yapılandıran bu model sayesinde, hem modern hem de klasik bir tarza sahip olacaksınız.

Erkekler için üretilen kol saatlerinin sadece zamanı değil, modayı ve tarzı da yansıtmasından ötürü, erkekler tarafından özenle seçilen modelleri, son yıllarda dikkat çekici tarzlarda ilerliyor. Önceleri koyu renk ve dikkat çekmeyen modellerin daha tercih edildiği, ancak değişen zaman ve moda tabuları ile birlikte şimdilerde tam aksine dikkat çeken göz alıcı modeller müşterilere sunuluyor.

Klasik takım elbiseler ile gündelik ya da sportif tarzlarda müşterilere sunulan erkek kol saatleri, son yıllarda ciddi bir yapılanma yaşıyor. Renkli, dikkat çeken, farklı modellerdeki son trendler ile erkekler için kol saati seçmekte artık eskisi kadar kolay olmuyor. Çoğu erkek saat seçimi sırasında mutlaka fikir danışmaya ihtiyaç duyuyor. Sizin için derlediğimiz kıstaslar saat seçimi konusunda sizlere yardımcı olacak.

Kol Saati Seçerken Nelere Dikkat Etmeliyiz?

Öncelikle kol saatini hangi tarz kıyafetler ile takacağınızı belirlemeniz gerekmektedir. Eğer özel bir kıyafetiniz için seçiyorsanız, kıyafetin rengi ve dokusu da bir o kadar önemlidir. Örneğin şık bir takım elbise ile Franck Muller Casablanca Çelik Kordon modelinin çok şık duracağından şüpheniz olmasın.

Günlük hayat için, her gün kullanacağınız bir saat seçimi yapıyorken ise, saatin teninize uyumu ve modeli sizin için kıstas olmalıdır.

Franck Muller Casablanca Çelik Kordon Özellikleri

44 mm çapıyla ideal boyutlarda olan bu model, mineral yapılı çizilmez kristal camıyla da göz dolduruyor. Uzun ömürlü ve kullanışlı olması dolayısıyla severek kullanacağınızı kol saati, 60 dakikalık kronometresi ile farkını ortaya koyuyor. Gece kolay görülmesini sağlayan gece gündüz gösterge özelliği ile ışıklı veya ışıksız ortamlarda kolay görüş sunuyor.

 

Bu Gönderiyi Paylaş
  


Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir