Müşteri Hizmetleri : 0532 388 11 79

Cartier Klasik Bayan Saati

Klasik kol saati kullanmaktan vazgeçemeyenler ve her daim klasik tarzı benimseyenler için üretilen Cartier Bayan Saati, gold kaplama çelik kasa ve kahverengi deri kayışıyla göz dolduran modeller arasında. Zarif aksesuar kullanmak isteyenler, hem iş yerinde hem de dışarıdaki hayatında klas gözükmeyi sevenlerin ilk tercihlerinden olan bu model, şıklığı ile de dikkat çekiyor.

Cartier saat modellerinin, hem erkek hem de bayan çeşitlerinde ön planda tuttuğu ağır ve oturaklı tasarım çizgisi, bu modelde de göze ilk çarpan özelliklerden.

Bayanlarda Kol Saati Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Son yıllarda saat göstergesinden çok daha fazla anlam taşıyan kol saatleri, her şeyden önemlisi stil ve karakterimiz hakkında ipucu vermektedir. İddialı, sakin ya da dikkat çekmeyi seven karakterlerin seçimlerinin birbirinden farklı olması, ilk intibada gözlerin saatlere kaymasına sebebiyet verir.

Eskiden sadece klasik mi spor mu diye ayırt ettiğimiz saat seçenekleri, günümüzde birçok dala ayrılmış modelleriyle de seçimi zor olan aksesuar çeşitlerinden. Bu ayrımı net çizgilerle bize belli eden markalardan biri olan Cartier, son yıllarda piyasaya sürdüğü birbirinden güzel ve şık saatleriyle en beğenilen saatler arasında.

Saat seçimi yaparken en özenle didiklenmesi gereken özelliklerden birisi de seçeceğimiz saatlerin oval, yuvarlak, kare ya da dikdörtgen modellerinin hangisinin daha çok bileğimize yakışıyor olmasıdır. İnce bilekli insanlarla daha iri bilekler ve el yapısına sahip kişilerin aynı saatlerle aynı şıklığı yakalaması elbette imkânsız bir durumdur. Bu nedenle, hangi rengin, hangi şeklin kendimize daha çok yakıştığına karar vermemiz ve buna göre saat arayışına girişmemiz gerekmektedir.

Cartier Klasik Bayan Saati Özellikleri

Bu modelin kaliteli ve zarif duruşunu, sağlam çelik kasasıyla birleştiren marka, klasik saat severler için en ideal ürünlerden birisini üretmiş vaziyette. Kahverengi kayışı ve mineral yapıdaki çizilmez özel kristal camıyla uzun yıllar güvenle kullanacağınız bu saat, tarzını tamamlayan en belirgin aksesuarınız olacak.

Klasik tarzıyla, iş yemeklerinde, toplantılarda ve klasik kıyafetlerinize uyum sağlayacak bu model, gold kayış tokası ve Roma harflerinin uzatılarak kullanılmasıyla da klasik modern tasarım çizgisiyle tarzınıza tarz katacak.

Bu Gönderiyi Paylaş
  ,


Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir