Müşteri Hizmetleri : 0532 388 11 79

Emporio Armani

Markalı saat takıntısı olan birçok bay vardır. Lakin sadece markasından ötürü almak zorunda da olabilir. Çünkü bazı modeller hem şık hem de kaliteli olmayabiliyor.

Oysaki Emporio Armani saat koleksiyonunda baylar için özel bir saat geliştirmektedir. Her tür kıyafete uyum sağlayabilir ve istediğiniz günde aksesuar olarak kullanmanız mümkündür.

Tüm bayların dikkatini çeken bu Emporio Armani marka kol saati, piyasada da oldukça rağbete uğramıştır. Her bayın hayalindeki bir ürün olan orijinal kol saati çok büyük maliyetlere satışa çıkmamaktadır.

Bu aralar özellikle bu model ve marka kol saatlerinde kampanya mevcuttur. Çok büyük indirimlere sahip olan bu güzel erkek saatlerine siz de sahip olmak için Repigo mağazalarını ziyaret edebilir, iletişime geçtikten sonra sipariş vererek elinize teslim alabilirsiniz.

Erkek Kol Saatleri

Erkek kol saatlerinde şıklık ve kullanışlılık ön plandadır. Erkek saatleri bayanlara nazaran daha çok aksesuar olarak değil de kullanım amaçlı, saatin işlevine göre kullanılmaktadır.

Daha çok erkek kol saatlerinde büyüklük ve renk dikkat çekmektedir. Siyah ve lacivert renk herkes için ön planda olan ilk iki renktir.

Bu nedenle Emporio Armani saat modeli de siyah olmaktadır. Rahatlıkla kombinlerde takılabilir bir aksesuardır.

Uzun yıllar boyunca dayanıklılığını korusa da bu saatin tam olarak 1 yıl garantisi mevcuttur. Bu nedenle aldığı bir ürünün kıymetini bilenler ve değer verenler için çok büyük önem arz etmektedir.

Armani Marka Kol Saati

Marka itibariyle Emporio Armani’nin geçmişten gelen bir tecrübesi bulunmaktadır. Elbette tecrübesini kullanarak ürettiği harika saatler vardır.

Bunlardan herhangi birine sahip olmak her erkeğin hayali olabilir. Ancak hayal diye düşünülebilen bu saat yalnızca 340,00 TL’dir.

Üstelik 450,00 TL’den indirime giren bu ürün gayet alıcılarının gözlerini kamaştırmaktadır. Uzun yıllar dayanıklılığı ile tanına Armani marka kol saatleri 316L çelik kasaya sahiptir.

Ürün Özellikleri

Emporio Armani kol saatinin A+++ derecede bir kalitesi mevcuttur. Kasa çapı ise 44 mm olmaktadır. Camı ise mineral çizilmeyen kristal camdan oluşmaktadır. Pilli mekanizmaya sahiptir ve 60 dakikalık kronometresi bulunmaktadır.

Bu Gönderiyi Paylaş
  


Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir