Müşteri Hizmetleri : 0532 388 11 79

Richard Mille RM 025- FM Rose Gold

Kol saatleri bize günün hangi saatinde bulunduğumuzun haberini vermek dışında kolumuzdaki şık duruşu ile de kullanmayı tercih ettiğimiz ürünler arasındadır. Kol saatleri kadınların ilgisi çektiği kadar erkeklerinde vazgeçemediği aksesuarlar arasında yer alır. Erkekler için kıyafetlerine uyumlu ve kollarında şık duran bir saat oluşunun yanı sıra kolun hareket etmesini de zorlaştırmayacak bir saat olmasını beklerler. Bu beklentileri karşılayan saatleri satın alır ve sıklıkla kullanırlar.

Kol Saatinin tasarımı

Richard Mille RM 025 – Fm Rose Gold kasa kol saati A+++ kalitede üretilmiştir. Ayrıca kasası 316 L çeliktir. Takvim göstergesi bulunmakta olan kol saatinin mekanizması otomatiktir. Cam kısmında ise mineral çizilmek kristal cam kullanılmıştır. Richard Mille 025 – FM Siyah kasa kol saatini kordonu silikondur. Ve silikon kayış üzerinde desenli bir çalışma yapılmıştır. Kol saatinin çerçevesinde bulunan 12 adet desen saatin gece kullanımını kolaylaştırır. Saat mekanizması içerisinde yer alan fonksiyonların hepsi çalışır. Ek olarak saat 1 yıl boyunca garantilidir.

Kol Saatinin Kullanımı

Kol saatlerinin kullanımı hem pratik hem de şık aksesuarlardandır. Kol saatlerinin kayışları deriden, bilezikten ya da silikondan üretilebilir. Kullanıcının tercihine göre üretilen kol saatleri kolun rahat hareketi hesaba katılarak üretilirler.

Erkekler için üretilen kol saatleri bayanların kol saatlerine göre daha iri olur ve daha büyük rakamları vardır. Saatler suya dayanıklı olarak da üretilebilirler.  Saatinizin pilini bitmeden değiştirmek biten pilin içine akmasına müsaade etmeyeceği için kol saatinizin ömrünü uzatır.

Camı çatlayan ya da kırılan saatinizin camını en kısa sürede değiştirmelisiniz çünkü kırılan veya çatlayan kısımdan içeriye nem, toz gibi zararlı etkenler girebilir bu durumda ise saatiniz zarar görebilir.

Deri kayış saatinizin yazın kullanımı sonucunda kolunuzun terlemesi deri kayışınızın şeklinin bozulmasına sebep olabilir bu durumdan kolunuz ise isilik olabilir. Buna engel olmak amacı ile deri kol saatinizin kayışını sık sık kurulayabilirsiniz. Saatinizin metal yüzeyini temizlemek içinse eski bir diş fırçasını kullanabilirsiniz. Sizin ulaşamayacağınız noktalara kolaylıkla ulaşır ve çok daha etkili bir temizlik sağlar.

Bu Gönderiyi Paylaş
  , ,


Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir