Müşteri Hizmetleri : 0532 388 11 79

Rolex Cosmograph Daytona Erkek Saat Modelleri

Kaliteli Erkek Saatleri

Erkeklerin, en çok kullandıkları aksesuarlar, kol saatleridir. Birbirinden farklı, binlerce kol saati modeli bulunmaktadır. Klasik saat sevenler için klasik saatler, dijital saat sevenler içinse dijital saatler vardır. Erkeklerin büyük bir çoğunluğu, saat kullanmaktadır. 7’den 70’e her yaşa uygun kol saatleri satılmaktadır.

Rolex Saatleri

Rolex, imitasyon saat dünyasında adından çokça söz ettirmiş bir markadır. A kalite replika ürünleri, son derece beğenilmektedir. Replika markalar arasında, en çok tercih edilen markalar arasındadır. Şık, kullanışlı ve kaliteli ürünleri ile dikkat çekmektedir. Rolex saatlerine, repigo.net adresinden ulaşabilir, en avantajlı fiyatlarla satın alabilirsiniz.

Rolex Cosmograph Daytona

Rolex markası tarafından tasarlanmış olan Rolex Cosmograph Daytona için gümüş tonları kullanılmıştır. Klasik saat modelleri arasında yer alan bu model, sade bir görünüme sahiptir. Kordon için, çelik malzeme tercih edilmiştir. Modelde, takvim ayrıntısı bulunmaktadır. Ekranın, lacivert ile çevrelendiği görülmektedir. Bunun üzerine, yine, seramik çerçeve kullanılmıştır. 42 mm çapında kasası olan bu model, klasik saatleri tercih eden erkekler tarafından son derece beğenilmektedir.

Ekran için, çizilmez kristal cam kullanılmıştır. Diğer tüm özellikleri ile birlikte, kaliteli bir saattir. Kordonu, gümüşün açık ve koyu tonlarındadır. Tüm fonksiyonları çalışan bu model, Rolex markasının en beğenilen modellerinden biridir.

Rolex Cosmograph Daytona Saat Satın Alabilirsiniz

Rolex Cosmograph Daytona 1 yıl garantilidir. A kalite replika olan bu ürün, 340 TL değerindedir. Asıl fiyatı 410 TL iken, Repigo.net üzerinden, 70 TL tutarında indirimle, 340 TL’ye satın alabilirsiniz.

Dilerseniz, Rolex Cosmograph Daytona için, anında sipariş verebilirsiniz. Anlayamadığınız konularda, Repigo.net internet adresine ait whatsapp telefon numarasını kullanarak, yardım alabilirsiniz.

Repigo.Net İle Güvenle Alışveriş Yapabilirsiniz

Repigo.net, replika saat satışları ile ilgilenen bir internet sitesidir. Sitede, ürünlerin fotoğrafları yer almaktadır. Sipariş ettiğinizde, size gelecek olan ürün, fotoğraftakinin birebir aynısıdır. Güvenle alışveriş yapabilmeniz için, gerekli önlemler alınmıştır. Müşteri memnuniyetine son derece önem veren bu adresten Rolex Cosmograph Daytona Saat satın alabilirsiniz.

 

Bu Gönderiyi Paylaş
  ,


Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir