Müşteri Hizmetleri : 0532 388 11 79

Chanel Saat Hakkında Bilgi

Chanel

Dünyanın en iyi markalarında neredeyse bir numara olmayı başaran Chanel markası her zaman kendisinden ve tasarımlarından söz ettirmeyi başarmıştır. Başlangıç olarak adını şapkadan marka çıkaran kadın olarak geçen Coco Chanel harikalar konusunda bir öncü ve moda alanında da en iyi tasarımları çıkaran biri olarak günümüze kadar bu markayı taşımış ve artık bu markanın en iyi olanların en tepesinde bulunmasıyla herkesin beğendiği bir marka olmuştur.

Chanel Tarihçesi

Chanel markası, Fransız modacı Gabrielle Bonheur Coco Chanel tarafından 1909 yılında kurulmuştur. 20. Yüzyılın en iyi moda tasarımcılarından biri olmasının yanı sıra, sıra dışı tasarımları ve modayı en öncü olarak yerle bir etmesiyle kendisinden söz ettirmeyi başarmıştır. Ayrıca kendisini şapka imal ederek söz ettirmeyi başarmasından dolayı artık moda dünyasında şapkalarının tasarımlarından harika bir moda çıkaran kadın olarak anılmaktadır. Chanel markası en çok parfüm konusunda dikkat çekmektedir. Yapılan parfümlerin koku bakımından farklı bir hava katmasıyla adından söz ettirmeyi başarmaktadır. Parfümlerinde tanıtım olarak Marilyn Monroe, Nicole Kidman, Audrey Tautou, Catherine Deneuve gibi ünlüler tanıtmıştır.

Chanel Kalitesi

Lüks markalar arasında yer alması ve kalitesiyle otoritesini koruyan Chanel ayrıca birçok tasarımının moda konusunda öncü olarak kendisini göstermiştir. Chanel markası sadece şapka, çanta, giyim ve parfüm konusunda iddialarının yanında birde saat tasarımları konusunda iddiasını göstermeye devam etmektedir.

Chanel Saat Modelleri

Chanel saat modelleri arasında tasarım olarak saatlerinde bayan, erkek ve uniseks modellerini piyasaya sürmektedir. Chanel saatleri konusunda zariflik ve sporun birleşmesiyle ortaya koyduğu tasarımları farklı olarak göstermektedir. Tasarımlarının çoğunu siyah, beyaz ve bronz renkler olarak kullanmasıyla da farklı bir değişiklikler ortaya koymaktadır. Erkek saatlerinde çelik kasa ve metal kordon olarak tasarlanan modellerde hafiflik ve sağlamlık kalitesini daha iyi arttırmasıyla kendisini göstermektedir. Bayan saatlerinde ise zarifliğin ve şıklığın uç noktalarıyla tasarlanması, metal, silikon ve titanyum kayışların yer almasıyla şıklık ön planda tutulmuştur. Markanın en iyisi olmasıyla beraber saatlerindeki tasarımlarıyla da iyi olma yolunda ilerlemesi ve beğenilmesiyle dikkat çekmektedir.

Bu Gönderiyi Paylaş
  , , , ,


Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir