Müşteri Hizmetleri : 0532 388 11 79

Emporio Armani Saat Bilgilendirme

Emporio Armani

Dünyanın en iyi markaları arasında yer alan Emporio Armani, İtalya’da en iyiler arasında yer alan moda evi olarak kendisinden göstermektedir. Emporio Armani tasarladığı bütün ürünlerinde kendi çizgisini koruyarak en iyi kaliteyi ve sağlamlığı ortaya koymayı hedeflemiştir.

Emporio Armani Tarihçesi

Erkek giyim konusunda tasarımlarıyla farklılık yaratan Emporio Armani markası, Giorgio Armani Piacenza tarafından İtalya’da kurulmuştur. Markanın birçok sektöründe ürün tasarlayarak satmasının yanı sıra bir de sektör olarak erkek giyimden farklı bayan giyim, parfüm, jean, ayakkabı, saat ve aksesuarda da pazardaki yerini almaktadır. En çok ilgiyi çeken ürünlerinde saat ve parfümde sık olarak tercih edilmesiyle dikkat çekmektedir.

Emporio Armani Kalitesi

Kalitesiyle çoğu kişinin vazgeçilmez markası olmasıyla beraber günümüzde çok fazla beğeniyle bu markayı tercih edenler için dikkat çeken bir mağazalar zinciri kurmuştur. Birçok sektörde ürünlerinin kalitesiyle kendisinden söz ettiren Emporio Armani fiyat olarak da lüks kesime direk bir satış yapmaktadır. Sektörlerdeki zincirlerinde birçok ürün veren ve hizmetlerini de iyi bir şekilde tasarlanmış olan farklı ve modern çizgilerini ortaya koyarak orta dereceli ve daha yüksek kesimlere sunmaktadır.

Emporio Armani Saat Modelleri

Emporio Armani saat modellerinde hem erkek hem de bayan için tasarlanmış olan zarif, şık, klasik, spor ve rahat saatleriyle dikkat çekmektedir. Armani saat tasarımları olarak yıllardır oluşturduğu güvenle beraber klasik olan çizgisinden vazgeçmeyenler için saat modellerini de buluşturmaktadır.

Tasarımlarında özellikle klasik izlerin taşınması ve modern olarak da spor tarzını benimseyenler için de farklı bir tasarım modelleri ortaya koymaktadır. Emporio Armani tasarım olarak her zaman farklılık ve gösterişi de tercih etmektedir. Emporio Armani saatleri, bayan, erkek ve uniseks modellerine sahip saat markaları arasında yerini almaktadır. Özellikle tasarımlarında kare, oval, köşeli kasa tasarımını sizlere farklı renklerdeki kayışlarıyla sunmaktadır.

Saat koleksiyonları içerisinde rugan, deri, metal, silikon, seramik, sera plastik, titanyum ve tekstil materyalleriyle saat modelleri bulunmaktadır. Hem şık hem de spor tarza bulabileceğiniz modellerinde saatlerinde kasalarının daha hafif ve kullanımı kolay olarak dizayn edilmiştir.

Bu Gönderiyi Paylaş
  , , , , ,


Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir