Müşteri Hizmetleri : 0532 388 11 79

Bvlgari Saat Tarihçe Ve Bilgilendirme

Bvlgari

Dünyanın neredeyse en iyi mücevherlerini satan markalardan birisi olan Bvlgari, tasarımları konusunda da en lüks marka olmasıyla pazardaki yerini almaktadır. Dikkat çeken tasarımlarında kullandıkları mücevherler konusunda her zaman kaliteyi ve gösterişi en ön planda tutmuşlardır. Markanın günümüzde ise her zaman farklılık yaratmak ve tasarımları konusundaki iddiaları gözler önüne sermekle kendini tanıtmayı amaçlamışlardır. Ve sonuçta bunu başarmış bir firma olarak yerini almayı başarmıştır.

Bvlgari Tarihçesi

Bvlgari markasının kurucusu Yunanlı Sotirio Boulgaris 1870’lerin sonunda kurmuştur. Kurucusunun Yunanistan’da yaşanan savaş, göç gibi sıkıntıların olması sebebiyle İtalya’ya yerleşmesi ve burada şirketi kurmasıyla Bvlgari markası ilk adımlarını atmayı başarmıştır.  İtalyan mücevher ve lüks eşya markası olarak kendisini göstermiştir. Markanın sadece bu alanlarda değil, aksesuar, çanta, parfüm ve saat konusunda da kendisini göstermektedir.

Bvlgari Kalitesi

Kalite konusunda lüks markaların arasında en iddialısı ve güvenilir bir marka olmasıyla günümüze kadar gelerek hem kendisinden hem de markanın kalitesinden oldukça söz ettirmeyi başarmıştır. Kalitesinden en çok etkilenenler bayanlar olmasıyla birde erkekler için tasarlanan birçok ürünü de dikkat çekmektedir. Bvlgari kaliteli bir marka olmakla beraber herkesin gözdesi olma yolunda en iyi adımları atmıştır.

Bvlgari Saat Modelleri

Mücevher konusunda üstün olan Bvlgari markası en sonunda saatlerini de çıkartarak saat sektöründe yerini almaya başlamıştır. Bvlgari saatleri İsviçre’de yer alan kendi saat üretim şirketi 1980 yılında kurulmuştur. Saat modellerinin tasarımında karmaşık mekanizmalı ve temel kalibre dâhil olmak üzere kendi parçalarını geliştirerek sunmaktadır.

Saatlerinin özellikle tasarımlarının içinde tourbillon, daimi takvim ve ikinci zaman dilimi özellikleri bulunmaktadır. Erkek saat modellerinde ağırlık olarak klasik çizgilerin yanında spor tarzı da benimseyerek üretimi yapılmaktadır. Saatlerin renk konusunda siyah, lacivert, kahverengi kayışların ağırlıklı olması ve kasa tipi de gümüş, siyah bronz tonlarında kullanmasıyla dikkat çekmektedir. Kasa tipi özellikle oval ve köşeli olarak tercih edilir.

Bayan saatlerinde ise farklı renklerin bir araya gelerek ve mücevherlerin zarifliğini ortaya koyarak siyah, gümüş, beyaz renklerin üzerine yerleştirilerek gösterişli saat modellerini ortaya koymaktadırlar.

Bu Gönderiyi Paylaş
  , , ,


Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir