Müşteri Hizmetleri : 0532 388 11 79

Tissot Saat Hakkında Bilgiler

Tissot

Saatin anavatanı diyebileceğimiz İsviçre’nin dünyaca ünlü markalarından biri de Tissot. 1800’lü yılların ikinci yarısında kurulan saat atölyesinin yıllar içinde gelişerek bugünkü halini alması aslında bütün yönleriyle sanayi devriminin bir örneği de sayılabilir. Mekanik saat anlayışını teknik üstünlükler ile birleştirebilen Tissot saatleri bugün pek çok insanın kolunda görülüyor.

Ulaşılabilir Lüks

Tissot, dünyada ve ülkemizde yaygın olarak kullanılabiliyor çünkü diğer lüks saat üreticilerine göre fiyatları daha uygun. Yani firmanın hedef kitlesi sadaece jet sosyete değil, üst ve orta gelir grubundan olan insanlar. Bunu da başarıyor ve ürün ulaşılabilir lüks sınıfına giriyor. Yani ailenizdeki saygıdeğer yaşlı erkeklere rahatlıkla klasik model bir Tissot kol saati hediye edebilirsiniz. Aynı şekilde bayanlara da çok uyan bir hediye olabilir.

En Sevilen Model

Klasik Tissot modellerinin yanında uzun yıllardır kullanılan Tissot T-Touch model kol saatleri ise nispeten yaşı genç olanlara göre tasarlanmış. Cep telefonları gibi dokunmatik olarak çalışan kadranları var. Saatin kadran çerçevesi üzerine yazılı fonksiyonlarına bastığınız zaman saatiniz o işi yapar hale geçiyor. Ayrıca şarj sorunu diye bir problemi de yok. 80 saati aşan bir süre kıpırdamasa bile çalışıyor. Bu çeşit genç ve dinamik modellerin yanında klasik tarz olanları da kolayca seçebilirsiniz. Bulabileceğiniz mecraların en bilineni ise şüphesiz alışveriş siteleri yani e-ticaret.

Orijinal kol saati fiyatlarının korkutucu boyutlarda olmaması avantajının yanında Tissot saatleri Türkiye distiribütör garantisi, güvenli alışveriş ve ücretsiz kargo gibi kolaylıklarla da internet siteleri üzerinden sipariş verebilirsiniz. Çeşitli taksit kolaylıkları da size sunulan imkanlar arasında.

Kullanılan Malzemeler Dikkat Çekiyor

Her yaşa ve her tarza göre modeli olan Tissot saatlerinde kullanıldığı açıklanan malzemeler de dikkat çekiyor. Saatin iç yapısında 1971 yılında plastik, 1985 yılında granit, 1987 yılında inci, 1988 yılında ise ahşap kullanıldığı firma tarafından açıklanmıştı. Bu denemeler Tissot’un kalitesini hiç değiştirmedi, aksine ona olan ilgiyi arttırdı. Ama bu ilgide şüphesiz mütevazi Tissot fiyatları en büyük etken oluyordu.

Bir erkeğin en şık aksesuarı olarak kabul edilen kol saati piyasasında Tissot bugün de her zaman tercih edilen, kalitesine ve zarafetine güvenilen bir marka.

 

 

Bu Gönderiyi Paylaş
  , , ,


Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir