Müşteri Hizmetleri : 0532 388 11 79

Michael Kors Saat Modelleri

Son yılların en çok beğenilen modellerini bizlere sunan Michael Kors saat markası, şimdi de sitemizde sizlerle buluşuyor. Kaliteli ve dikkat çeken modelleriyle hanımların en sevdiği saatlerden olan modelleri ve modaya yön veren tasarım çizgisiyle tüm beğenileri toplayan marka, şimdi de gold saatini yeşil iç ekranıyla birlikte sunuyor.

Michael Kors 100 series olarak isimlendiren bu modeller, kısa sürede geniş kullanıcı kitlesine ulaştı. Farklı renk seçenekleri ile çoğu hanımın bileğini süsleyen bu seri, şimdi de sürpriz saat içi renkleriyle dikkat çekiyor. Hem kaliteli ürün kullanmak, hem de dikkat çekmek isteyenlerin ilk tercihlerinden olan bu ürün, son yılların en çok beğenilen klasiklerinden.

Michael Kors Farkı

Kaliteli ürünleri ve göze çarpan güzellikteki tasarımlarıyla bizleri büyüleyen Michael Kors markası, son dönemdeki saatleriyle adından çokça söz ettirdi. Zaten kalitesini ve tasarım çizgisine hayran olduğumuz bu marka, saatleriyle de bizi kendine bir kez daha âşık etmeyi başarmış durumda.

Peki, bu markayı bu kadar özel yapan ne? Ürettiği saatlerde, sadece sağlamlığı ve tasarımıyla değil, ürünlerindeki farklı özellikleriyle de farkını ortaya koyan marka, 100 series ürünlerindeki takvim, kronometre ve Gmt özelliğine de ver veriyor. Hem kullanışlı hem de sağlam saatleriyle adeta gövde gösterisi yapan marka, dünya çağında en çok tercih edilen modellerin çoğunu da bünyesinde barındırıyor.

Bayan kol saati modellerinde en çok dikkat ettiğimiz çizilmez camlı ürünlerini de bize sunan marka, saat üretiminde mineral yapılı özel çizilmez kristal camlar kullanıyor. Hem uzun soluklu sağlam yapıları, hem de tasarımsal olarak şık duruşları sayesinde, tarzınıza tarz şıklığınıza ise karakter katacak bu modeller, bileğinizi en güzel süsleyen aksesuarınız olacak.

Site Avantajları

İnternetten alışverişin giderek arttığı bu günlerde, güvenirliğinde aynı oranda düştüğünün farkındayız. Ancak her gördüğünüz ürün fotoğrafı, kendi stüdyolarımızda asil ürünlerle gerçekleştiğinden, sipariş ettiğiniz ürün ile sitede gördüğünüz ürünler arasında herhangi bir fark olması mümkün olmuyor.

Siz değerli müşterilerimizin güveni için yaptığımız ürün çekimlerinde gösterdiğimiz özen ile müşteri odaklı hizmetimiz, bize güven sağlamanızı kolaylaştıran en önemli etkenler. Ödeme seçenekleri arasında, havale ve kapıda ödeme gibi sistemlerinde olması, günden güne artan müşteri sayımızın en büyük kanıtıdır.

Bu Gönderiyi Paylaş
  


Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir