Müşteri Hizmetleri : 0532 388 11 79

Franck Muller Erkek Kol Saatleri

Franck Muller Casablanca 

Erkeklerin en dikkat çeken aksesuarları olan kol saatleri günümüzde eskisinden de daha kıymetli bir hal aldı. Kıyafetini ve tarzını kol saatleriyle tamamlayan günümüz erkekleri, şimdi alımlı saatleriyle hiç olmadıkları kadar çekici oldular.

Giyimine ve kuşamına özen gösteren her erkeğin sahip olduğu saatler arasında rose gold rengi saatlerin de bulunması, bu renkteki modern kol saatlerine ilginin daha artmasına yol açıyor. Sade veya tek renk siyah-lacivert takımlar ile çok şık duran bu renkteki saatler modellerinden biri de, sitemiz bünyesinde sizlerle buluşturmaktan kıvanç duyduğumuz Franck Muller Casablanca Rose Gold modeli.

Birçok erkeğin beğenerek alıp kullandığı bu marka, son yıllarda en gözde markalar arasında yerini aldı. Modern ve şık tasarımlarıyla dikkat çeken Franck Muller modelleri, sitemizde sizler için özel olarak kendi stüdyolarımızda çektiğimiz saat model resimleriyle beğeninize sunuluyor.

Kol Saati Seçerken Nelere Dikkat Etmeliyiz?

Erkekler için ayrı bir önemi olan kol saatleri, son yıllarda farklı desen ve renkleriyle dikkat çekiyor. Yıllar geçtikçe daha göz alan modelleri piyasaya süren saat üreticileri, tarz ve şıklık anlayışına yeni bir soluk getiriyorlar.

Yaş, tarz ve hangi kıyafetle kullanılacağının önemli kıstaslar olduğu kol saatleri, artık neredeyse her mekâna özel tasarlanır oldular. Klasik kıyafetler, günlük yaşamda kullanılabilecek saatler ya da spor tarzdaki kıyafetlere yakışan modellerle, kullanıcı odaklı üretilen erkek kol saatleri, günümüzde sadece zamanı değil, tarzı ve karakteristik özelliklerden de ipucu verir oldu.

Franck Muller Casablanca Rose Gold Özellikleri

44 mm çapıyla göz alan bu model, mineral yapılı çizilmez kristal camla üretilmektedir. Uzun ömürlü olmasının en büyük sebeplerinden biri olan bu cam sayesinde, aldıktan kısa süre sonra camı çizilmiş ve kullanılamayacak hale gelen kol saatlerinizi unutacaksınız.

Franck Muller Casablanca modellerinde en dikkat çeken özelliklerden biri ise, bu kol saatinde 1 saatlik kronometre olması. Ayrıca saati kullananların gece ve ışıksız ortamlarda kullanabilmesi için yapılandırılan gece gündüz göstergesi de büyük kolaylık sağlıyor. 1 yıl garantili olarak size ulaştırılacak olan bu model, sitemiz tarafından özel indirimlere tabii tutulan modeller arasında, alıcıları bekliyor.

Bu Gönderiyi Paylaş
  ,


Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir