Müşteri Hizmetleri : 0532 388 11 79

Longines Saat Modelleri Ve Marka Hakkında Bilgiler

Longines

1927 yılında Amerikalı hava Charles Lindergh  tehlikeli uçuşlarını Kuzey Atlantik sahillerinde gerçekleştirerek büyük bir üne sahip olmuştur Bu seyahatlerin sonrasında Charles tecrübe birikimi ile Wrist chronograph adını verdiği Longines  modelini oluşturmuştur. Saniyenin 50/1’ini  hesaplayabilen saatin içinde özel mekanizma ve ek olarak Takometre fonksiyonları da yer almaktadır.

Longines Markanın Oluşumu

İlk saatini bu şekilde tasarlamış olan Charles, daha sonra saat modellerini çeşitlendirerek ve saat severlerin kişisel özelliklerini yansıtan ürünler tasarlamıştır. Saatin hassas mekanizması saat severlerin dikkatini çekmiş ve yeni bir saat olması dolayısıyla merak uyandırmıştır. Saat tasarımlarında 27 adet mücevherat ile desteklenen otomatik makina sistemi ile tasarlanmış olan saatler oldukça hassas zaman ölçümü gerçekleştirirler.  Pembe altın ve paslanmaz çelik olarak üretilebileceği gibi kahverengi timsah derisinden kayışlar ile ve son derece şık ve gösterişli bir dizayna sahiptir.

1927 senesinde Amerikalı havacı tarafından tasarlanan saatler günümüzde büyük ilgi ile takip edilmektedir.

Lüks Saatler

Saat markaları arasında yükseltilerle beraber ismi anılan Longines  saat modelleri,  şık,  gösterişli ve oldukça klasik modeller arasında dikkat çeker.

Birbirine benzer modeller üreten marka kendi klasik müşteri portföyünü oluşturmuştur. Tasarımlarında özellikle kahverengi timsah derisine tercih eden Longines  marka  saatlerinin hassas mekanizmaları ile tercih edilirler. Klasik işadamlarının vazgeçemediği bu gösterişli ve ihtişamlı kol saatleri Eskimeyen modası ile günümüzde de yoğun ilgi görmektedirler.

Longines Kadın Saatleri

Kadınlar için daha çok deri detayları yerine   altın bilezikler ve Kordonlar almıştır.  Klasik seven kadınların tercihi olan Longines  kol saatleri içerisindeki mekanizmasının hassas oluşu ile dikkat çekmektedir.  Ayrıca deri kayış sevenlerin ve beklentilerini karşılamak amacıyla siyah ve kahverengi kayışları bulabilecekleri bir marka olarak merak uyandırmaya devam eder. Saatlerin göstergeleri daha çok Romen rakamları ve tek çizgi ile belirtilmiştir. Bunun dışında sadece 12, 3, 6, ve 9 rakamlarının  yazı ile yazıldığı saatlerde sık olarak seriler arasındaki yerini alırlar. Kadınlar için saatin çerçevesinin yanına değerli mücevherler ile süslemeler yapılabilir ya da saatin iç dizaynında değerli taşlar da yer alabilir.

Bu Gönderiyi Paylaş
  , ,


Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir