Müşteri Hizmetleri : 0532 388 11 79

Tag Heuer Saatlerin’de Kalite’nin Yeni Adresi

Tag Heuer Saat

Kol saatlerinin tarihçesi oldukça eskiye dayanır. Güneş saatlerinin kullanıldığı dönemlerde kolda taşınan saatlerin olduğu biliniyor. Bu bakımdan tarihçeyi antik çağlara kadar uzatmak mümkündür. Ancak bu saatlerin yaygınlaşması daha çok mekanik saatlerin gelişmesiyle oldu. 19.yüzyılda üretilen cep saatlerinin kullanışsız olması kol saatlerinin geliştirilmesini sağladı. Bu saatlerle zamanı istenilen her yerde öğrenmek mümkün oldu.

Ancak günümüzde kol saatleri daha çok estetik için kullanılıyor. Özellikle klasik bir giyime sahip olan kadın ve erkekler kol saatlerini tercih ediyor. Doğru kol saatini seçerek şık bir görünüme sahip olmak mümkündür. Tag Heuer Saat modelleri her kıyafet ve tarzla uyumlanarak dış görünümde harika bir kombinasyon yaratabilir.

Tag Heuer, varlığını sürdüren en eski saat firmaları arasında yer alıyor. Yaratıcı modelleriyle tanınan bu firma, saatçiliğiyle dünya çapında tanınan İsviçre’de kuruldu. Firma tarafından üretilen saatler bugün dünyanın her yanında binlerce kişi tarafından tercih ediliyor. Bunun temel sebebi Tag Heuer tasarımcılarının saat modellerine birer sanat eseri estetiğiyle yaklaşıyor olması.

Şık bir görünüme sahip olmak için Tag Heuer Saat modellerini tercih edebilirsiniz. Bu modeller yalnızca klasik bir giyime sahip olan kişilere hitap etmiyor. Saatin klasik bir tasarımı olsa da farklı çizgileriyle birçok tarza hitap ettiğini söylemek mümkündür. Ancak bu saatler yalnızca dış tasarımlarıyla değil dayanıklı olmalarıyla da dikkat çekmektedir.

Tag Heuer saatleri oldukça kaliteli bir çelikten imal ediliyor. Bu çelik kasa saatin çarpma, düşme, sürtünme gibi temaslarda zarar görmesini önlüyor. Saatin üretildiği çelik sağlam olduğu gibi paslanmaz özelliğe sahip. Bununla birlikte saat su ve toz geçirmiyor. Birçok saatin aksine Tag Heuer Saat ne kadar yoğun bir su ve toz sirkülasyonuna maruz kalırsa kalsın bu maddeler kesinlikle saatin iç kısmına nüfus etmiyor.

Saatin camı da çelik kasası kadar dayanıklıdır. Ne kadar sert bir temas olursa olsun camda kırılma ve çizilme gibi deformasyonların görülmesi oldukça zor. Bununla birlikte Tag Heuer firması müşterilere 1 yıl garanti desteği sağlıyor.

Bu Gönderiyi Paylaş
  , , , ,


Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir