Müşteri Hizmetleri : 0532 388 11 79

Her Zevke Uygun Bay Ve Bayan Armani Saatler

Şıklığın ve zerafetin vazgeçilmezlerinden olan Armani saatler sürekli yeni tasarımları ve essiz  tarzları ile adından çokça söz ettirmektedir. Kaliteden ödün vermeden üretilen Emporio Armani saatler, her yaş grubuna hitab eden tasarımları ve uygun fiyat avantajları ile en cok tercih edilen saat markalarından biridir.

Kol saati alırken dikkat edilmesi gereken bircok unsur bulunmaktadır. Tasarımı ve görselliği kadar sağlamlığı ve kullanışlılığıda cok önemlidir. Saatlerde  japon VD-57 veya Miyoto mekanizma kullanılmıştır. Bu mekanizmalar Kronometre /Durdur / Baslat ve Sıfırla özelliği ve GMT fonksiyonlarıyla bilinmektedir. Emporio Armani Saatler birçok model ve renk secenekeleri ile dış görümünüze şıklık katacaktır.

Suya karsı cok dayanıklı ürünler değildir. Firma su icin 3ATM su gecirmezlik garantisi vermektedir. Kesinlikle deniz, havuz veya doğrudan suyla temasına garanti vermemektedir. Gündelik kullanıma uygun, narin saatlerdir.

En cok satıs yapan ürünleri ; AR1979, AR1968, AR1808, AR 2448 modelleridir Ortalama piyasa satiş fiyatlari 2000-3000 tl arasında değişmektedir.

Bu Gönderiyi Paylaş
  , , ,


Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir