Müşteri Hizmetleri : 0532 388 11 79

Replika İle Orjinal Saatin Rolex Marka İle Kıyası

Rolex Saat Fiyatları

%100 müşteri memnuniyeti, En uygun fiyat garantisi, ödeme kolaylıkları ve hızlı kargo özellikleriyle firmamızdan istediğiniz saat modellerini alabilirsiniz. Doğum günü, sevgililer günü, anneler- babalar günü, evlilik yıldönümü gibi özel günlerinizde hediye almak istediğinizde, Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek eta satışlarını E-ticaret üzerinden yapan firmamıza başvurabilirsiniz. İstanbul’da yaşıyorsanız, doğrudan davet imkanıyla da tercihlerinizi yapabilir, model ve marka seçeneklerini daha güvenilir ve yakından görebilirsiniz.

Fakat internet ortamında sunulan ürün modelleride de aynısının şeffaf olarak gösterildiği bilgilere sahiptir. Süreç hakkında fikir edinilmesi adına, bir ürünü güvenli online ödeme ile aldıktan sonra şehir içine 1 veya 2 gün, şehir dışına da en geç 3 iş günü içerisinde teslim edilecek biçimde hizmet verilmektedir.

Kendine özgü kutusunda sizlere gönderilen ürün hakkında sonradan öğrenmek istedikleriniz için firmamızdan bilgi- danışmanlık hizmeti de alabilirsiniz. Mekanizma özellikleri açısından karmaşık yapıdaki saatler bazen kullanım konusunda hassasiyet gerektirmektedir. Bu hassasiyet saatin ömrünü de belirlediği için önemli bir konudur. Firmamız, kendi adınıza yada yakınlarınız için alınan ürünle ilgili en iyi sonuca ulaşmanızı ister. Ederinden fazla fiyatlar ödemeden satın almak istediğiniz marka saatler için başvurularınızı yapabilirsiniz.

Eta, replika ve Orijinal Saatler

kendi içinde farklı derecede kaliteye sahip olsa da genel kanı eta mekanizma saatlerin daha kaliteli olduğu yönündedir. Bunu sağlayan bir açıdan otomatik ve pilli olma durumu ile mekanizmasının üretildiği yerdir. Tabi akıllara bu noktada orijinal saatlerin ve eta mekanizmanın aynı olmasına rağmen fiyat açısından neden bu kadar farklı olduğu sorusu gelir.

Bu noktada büyük farka neden olan durumun değerli madenlerle yakından alakalı olduğunu da belirtmek gerekiyor. Yani çakma Rolex saat fiyatları için eta mekanizmada kaplamada gerçek altın ya da pırlanta detayı bulunmuyor.

Çakma Rolex Fiyatları

Nasıl bir fiyat biçildiği konusunda fikir edinmek isteyenler için tasarım özelliklerinin, mekanizmanın ve diğer tamamlayıcı parçaların belirleyici olduğunu söylemek gerek. Yani satın alacağınız imitasyon Rolex saat fiyatları orijinal parçaların 3-4’te biri kadar düşebilmektedir. Replika, pilli mekanizma saatlerde bu fiyat bir basamak daha inecektir.

Bu Gönderiyi Paylaş
  , , , , , ,


Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir