Müşteri Hizmetleri : 0532 388 11 79

Cohiba İle Zenith Markasının Muhteşem Birleşiminin Kısa Özeti

ZENİTH

Kalitesiyle insanların aklında özel bir yer edinen ve “Zenith gibi” deyimini dilimize kazandıran dünyaca ünlü lüks saat tasarımcısı Zenith, Küba’nın en ünlü puro üreticisiyle işbirliği yaparak ortak bir çeşit üretti. El Primero Chronomaster 1969 Cohiba Edition adını alan bu saat, Kübalı puro üreticisi Cohiba’nın 50. yılı adına tasarlandı. Sınırlı sayıda üretilen ve 500’ü çelik, 50’si kırmızı altın renginde olan model yine Zenith tarafından tasarlanan 42 mm’lik El Primero kalibreye sahip. 50 saatlik güç rezervinin bulunduğu saatin kronograf fonksiyonu da bulunmaktadır.

Rengini purodan alan takimetre ve kadran ölçeğini çevreleyen halka, Cohiba’nın kurumsal renklerini yansıtan damgası haline gelen siyah tonlarında üretilmiş. Saat 11 yönüne baktığınızda bu pencereden saate güç veren harika donanımın içini görebilir, 6 ve 9 yönlerinde ise yelkovan ile akrebin eşsiz ahengini görebilirsiniz.

Dünyanın en prestijli puro üreticisine harika bir hediye

Zeniht ve Cohiba markalarının ortak noktalarına baktığımızda iki firmanın da mükemmelik, özgünlük ve incelik noktasında eşit değerleri benimsiyor olduklarını görüyoruz. 150 yıllık inovasyon ve bilgi birikimiyle muhteşem saatler üretmeye devam eden Zenith ile dünyanın en çok ilgi gören puro üreticisi Cohiba’nın ortak bir saat modeli üretmesi, elbette ortaya harika bir eserin çıkmasına yol açacaktı.

Elle sarılan lüks Küba purolarının zerafeti, Zenith’in becerikli ustalarının elinden çıkan özel El Primero modeliyle birleşti. 1966 yılında temelleri atılan Cohiba’nın yarım asırlık yolculuğunu kutlamak için efsane haline gelen El Primero modelini özelleştirerek sınırlı sayıda satışa sunan Zenith, Havana’nın kahverengini ve Cohiba’nın efsane motiflerini içeren bir kadran da geliştirdi. Ortaya çıkan El Primero Chronomaster 1969 Cohiba Edition modelinin zarifliğinin altında teknik olarak gayet başarılı bir mekanizma olduğunu dünyaya göstermiş oldu.

 

Bu Gönderiyi Paylaş
  , , , , ,


Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir