Müşteri Hizmetleri : 0532 388 11 79

Panerai Radiomir Firenze 3 Days Acciaio Saat İle Değişikliğin Tadına Varın

Panerai Radiomir

Karşınızda Eşsiz Bir El Sanatı: Panerai Radiomir Firenze 3 Days Acciaio

İtalyan El sanatçıları tarafından kasasına yapılan oyma işçiliği ile eşsiz bir görüntüye sahip olan Radiomir Firenze, sadece Toskana’da bulunan tarihi Panerai mağazasında hayranları ile buluşuyor.

Panerei Saati’in Piazza San Giovanni’deki tarihi Floransa butiğinde satılan bu eserlerden yalnızca 99 tane tasarlandı ve her bir kopyası eşsiz ve farklı tasarımları ile Officine Panerai ’ye fazlasıyla değer katıyor.

47 mm çapında matlaştırılmış çelikten üretilen kasaya sahip bu şaheser, Panerai tarafından 1936 yılında üretilen ilk saatle aynı ebatlara sahip.

İtalyan zanaatkârlar tarafından üretilen el oymaları ile özenle süslenirken, Floransa ikonografisinden ilham alınmış.

AISI 316L paslanmaz çeliğin sertliği ile maksimum seviyede işlenen her bir kasanın üretimi bir aydan uzun sürdü. Panerai’ye has bir şekilde kadranın ışıltısı sandviç yapısı ile arttırılmış.

Saatin gece de görünmesi için luminova kaplı malzemeden gelen ışık kadranı oluşturan iki sıkıştırılmış diskin üst kısmında yer alan sayılara denk gelen deliklerden dışarıya çıkması sağlanmış.

Kullanılan manuel özel kurmalı P3000 kalibre, Neuchâtel’deki Panerai atölyesinde özenle  hazırlanmış. Kalibreyi arka kapak kısımda bulunan saf safir camdan seyretmek mümkündür.

İki tulumba seri halinde bağlanarak üç günlük bir güç rezervi sizlere sunması sağlanmıştır.

Radiomir Firenze siyah timsah derisi bir kayış ve ona kontrast oluşturacak ekru dikişler ile süslenmiştir..

 

Bu Gönderiyi Paylaş
  ,


Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir