Müşteri Hizmetleri : 0532 388 11 79

Louis Vuitton Kalitesi Hakkında Bilgi

Louis Vuitton

Dünyanın en büyük lüks tasarım marklarından biri olan Louis Vuitton, kalite bakımından farklılık yaratan bir marka olmaktadır. Özellikle çantaları sayesinde markanın bir numaralı olarak gözükmesi ve çoğu kişinin bu çantalar için apayrı bir kuyruk oluşturması markanın ne kadar iyi ve lüks bir marka olduğunun ortaya konmasıyla kendisini kanıtlamaktadır. Bu markanın en önemli ve dikkat çeken noktası hiçbir zaman ürünlerinde bir indirim uygulamamasıyla beraber sezon sonunda ellerinde kalan ürünleri yakarak yok etmeleri gibi bir durumla daha fazla dikkat çeken bir marka olmayı başarmışlardır.

Louis Vuitton Tarihçesi

Louis Vuitton markası 1821 yılında Fransa kurulmuştur. Louis Vuitton kendi adıyla kurduğu bu markayla başlarda Fransa’da daha sonrasında tüm dünyaya yayılarak en ünlü caddelerde yerini almasıyla lüksün markası olarak tanınmıştır. Çanta tasarımlarıyla başlayan markanın tasarımında yer alan kumaş deseni Vuitton’un oğlu Georges tarafından tasarlanmış ve sembollerini de Kraliçe Victoria döneminin sonlarından etkilenerek Asya sanatından esinlenmiştir. İlk olarak modern sandık ve devamında modern çantaları ve bavulları ortaya çıkartarak dünyaya farklı tasarım çantalarla buluşturmayı başarmıştır.

Louis Vuitton Saatlerinin Kalitesi

Saat üretimi bakımından da kendisinden söz ettirmeye başlayan Louis Vuitton, tasarımları ve kalitesi ile bu kulvarda da kendisini kanıtlamayı başarmıştır. Saatlerin kalitesinde kullanılan kasaların uzun zaman süren çalışmasını sağlanmasıyla beraber bayan ve erkek saatlerinde pil veya kol hızıyla çalışması sağlanmıştır. Saatlerin kalitesini de kendi markasının kalitesiyle birlikte tutarak hem pahalı hem de lüks bir saat ortaya koymaktadır. Louis Vuitton saatleri kalitesiyle de tercih edilebilecek saatler olarak piyasada bulunmaktadır.

Louis Vuitton Saat Modelleri

Saat markalarını arasında sonradan bu sektöre girerek bambaşka bir saat ve kendine özgü tasarımlarıyla ortalığı kasıp kavurmaya devam etmektedir. Çantaları ve kıyafetlerinin tasarımlarının yanı sıra saatlerinde de desen olarak belirlediği kumaşı kordonlarında ve kayış kısımlarında kullanarak ortaya farklı dizayn ve renklerin oluşturduğu saat modelleri çıkmaktadır. Louis Vuitton saat modellerinde renklerin daha uyumlu olmasıyla ortaya koyduğu ve bayan modellerinde daha şık ve pırlanta taşlarıyla gösterişi sağlamaktadır.

Bu Gönderiyi Paylaş
  , , , ,


Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir