Müşteri Hizmetleri : 0532 388 11 79

Michael Kors Tarihçesi Ve Hakkında

Michael Kors’un Hayatı

9 Ağustos 1959’da Long Island’da doğmuş olan Michael Kors’un gerçek adı aslında Karl Anderson’dır. Kors beş yaşındayken annesi ikinci evliliğini yapınca üvey babasının soyadını almış. Annesinin ilk adını değiştirmek ister misin sorusuna Michael olarak cevap veren bu küçük çocuk, bu günün Michael Kors’u olmanın ilk adımlarını da aslında ta o zamanlar atmış. Annesinin gelinliğini beğenmeyen Michael Kors henüz beş yaşındayken, gelinliğin tasarımını değiştirtmiş. Büyük anne ve babasının da modaya düşkün olması ayrıca annesinin de oğlunun bu yönünü keşfedip ona destek olması sonucu, Kors New York’ta bulunan, Fashion Institute of Technology’de eğitim almış.

Michael Kors’un İlk İşleri

Henüz öğrenciyken, New York’un ünlü butiklerinden biri olan Lothar’s’da satış danışmanı olarak çalışmaya başlayan Kors, burada da yaratıcı zekâsını kısa zamanda ortaya koymuş ve firmanın tasarımcılığına getirilmiş. Burada çıkarttığı koleksiyonlarıyla kısa sürede basının ilgi odağı haline gelen ünlü tasarımcı, 1981 yılında henüz 22 yaşındayken, Michael Kors Markasını yaratmış ve ilk kadın koleksiyonunu çıkartmış.

Michael Kors Saatleri

Kalite ve estetiği yaratıcılıkla birleştiren Michael Kors, her sezona uyum sağlayan şık ve prestijli saat modelleriyle stil sahibi kullanıcılara hitap eden bir markadır. Saat zamanı gösteren bir araç olsa da, yaratıcılık ve estetiğin bütünleşmesi ile size prestij kazandıracak bir aksesuara dönüşür. Bu tarzı ortaya koymayı başaran saat markaları arasında, kaliteyi fonksiyonel tasarımıyla birleştiren Michael Kors, değeri kalitesinde gizli ürünleriyle ön plana çıkıyor. Modaya ve trendlere yön veren ve bir anlamda yakıtı moda olan ABD’li ünlü marka Michael Kors Şirketi, aynı zamanda ülke sınırları dışına çıkarak farklı ülkelerin tasarım detaylarını da saat modelleriyle birleştiriyor.

Michael Kors Saatlerinin Özellikleri

Michael Kors yaratıcılığın farklı saat formlarında hayat bulduğu saat modelleriyle, marka ürünlerinde sunduğu lüks ve şık tasarım detayını gözler önüne seriyor. Rengârenk koleksiyonu ile fark yaratan ve heyecan veren Kors, ışıltılı saatleriyle, özel ve değerli hissetmek isteyen herkese, uyumlu ve göz alıcı bir şıklık vaat ediyor. Saat modellerinde en küçük detaya kadar ince bir titizlik, özen ve usta bir işçilik ile tasarım yapan Michael Kors’un farkını görmektesiniz.

Bu Gönderiyi Paylaş
  , , ,


Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir