Müşteri Hizmetleri : 0532 388 11 79

Hublot Tanıtım Yazısı

1980 yılında, İsviçre’de kurulan Hublot firmasının kuruluş tarihi diğer asırlık saat üreticilerine göre yeni gözükse bile piyasadaki ismi en az onlar kadar ünlü. Hublot saatleri özellikle 2008 Avrupa Futbol Şampiyonasının sponsorlarından olunca daha da ünlendi. Gemi lumbozlarını yani pencerelerini andıran klasik biçimi ve 88 farklı ülkeden gelen malzemeyi kullanmasıyla tanınan Hublot marka saatler düz zemin üzerinde daha da belli olan 12 vidalı yapısıyla diğer markalardan ayrılıyor.

Gelenek ve Gelecek Bir Arada

Hublot kol saatlerinin reklam cümlelerinden biri geleneğin ve geleceğin bir arada kullanımı olarak belirlenmiş. Yani hem teknolojinin gelişmeleri ürünlere yansıtılıyor hem de geleneksel şıklık kaybedilmiyor. Gerçekten de her üründe bu çizgileri görebilirsiniz. Özellikle bütün dünyada Hublot adını yaygınlaştıran Big Bang serisi dünya saatçiliğinin en bilinen isimlerinden biri olmuştu. Hublot Replika saatleri için kullanılan kırmızı altın, açık kırmızı altın, seramik ve karbon gibi materyaller de gelenek ve geleceği bir arada yaratmaya yardımcı oluyor. Toprak rengi, koyu sarı, koyu gül kurusu gibi renkler saatlerin kadranlarına ve kasa çevresine bir şekilde katılıyor.

Teknik Özellikler Estetik İle Birleşiyor

Şimdi bu zevkli tasarımları uygun fiyatlarla alabilirsiniz. Hem orijinal Hublot saatler, hem ikinci el saatler, hem de replika Hublot saatler kolayca bulunabilir. Ürün karşılaştırmalarını da kolayca yapmak mümkün. Zevkli çizgilerle kadranlara katılmış teknik özellikler arasında kronometre hatta gündoğumu ve ve günbatımı zamanı bile var. Birinci kalite imitasyon ürünler böylece Hublot saat fiyatlarını herkes için uygun hale getiriyor.

Bayan Saatleri’ne Bir Göz Atın

Hayatınızda özel yer tutan hanımlara Hublot saat bayan çeşitlerinden hediye etmek çok zarif bir hediye olacaktır. Toplumumuzda az bilinen ilk maaştan anneye saat almak fikrini böylece çok şık bir ürün ile hayata geçirebilirsiniz. Kasa çevresi bayanların çok hoşuna giden yumuşak pastel renkler ile dıştan çerçevelenmiş saatler size hem teknolojiyi, hem uygun fiyatı hem de Hublot saat farkını sunuyor. Aynı zamanda taşlarla süslenmiş çeşitler veya değişik renkte kayışların kullanıldığı ürünler de seçebilecekleriniz arasında. Özel günlerin özel hediyesi olarak kendi kutusunda sevdiklerinize sunabilirsiniz.

Bu Gönderiyi Paylaş
  , ,


Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir