Müşteri Hizmetleri : 0532 388 11 79

Audemars Piguet Bayan Kol Saatleri

Kıyafetlerin tamamlayıcısı olan aksesuarlar arasında saatlerin her zaman ayrı bir yeri olmuştur. Kola takılan bir saat neredeyse kişinin bütün karakterini belli edebilir. Seçilen saatler kültürün, zarafetin, şıklığın ve kişiliğin simgesi haline gelebilir. Hele dünyadaki bazı ünlü saat markaları bu özellikleri anlatmaya çok daha fazla yatkındır.

Hele 1870’li yıllarda iki ortak tarafından kurulan Audemers Piquet bu alanda başı çeken efsane markalardan biridir. Dünya saat endüstrisinin merkezi İsviçre’de Jules Audemers ve Auguste Pigue tarafından kurulan bu eski ortaklık özellikle şahsa göre yaptığı tasarımlarla büyük ilgi çekiyor. Bugün Audemers Piguet marka saat demek birinci sınıf kalite ve işçilik demek.

Royal Oak Efsanesi

Özellikle 1972 yılında firmanın ünlü otomobil yarışçısı Shumacher için yarattığı Royal Oak model saati bir efsane haline geldi. Shumacher, Formula 1 yarışlarını 7 kere kazandığı için minik 7 yıldız ve adının baş harfleri ile dünyada sadece 221 adet üretilen bu saat sekizgen biçimli ve 44 mm. kadranlıydı ve ayrıntıları 18 ayar altındı. Pazarlama açısından firmayı da yeniden canlandırdı denebilir. Audemers Piguet kol saati reklamları 2005 yılında yaratılan Offshore Limited Edition serisi ile sürdü. Bu kez ünlü şarkıcı Jay-Z için bile yaratılan bir model vardı.

Audemers Piguet Marka Bayan Kol Saatleri

Bu ünlü firmanın yarattığı bayan kol saatleri de şüphesiz ayrı bir güzellikte. Feminen bir dokunuş ve daha ince bir işçilik hemen göze çarpıyor.  İnternet satışlarında Audemers Piguet bayan kol saati için verilen açıklamalarda referans numarası, çalışma şekli, kasa tipi, kordon malzemesi, bulunduğu yer, rezerv güç, üretimde kaç parça kullanıldığı, hatta kayışın tokasına kadar bütün bilgiler veriliyor ve fiyatı görünce de bu emeğe değdiğini anlıyorsunuz.

Saat Fiyatlarındaki Uygunluk

Bu fiyatlar insanı gerçekten şaşırtıyor. Bu yüzden replika ürünlere yönelebilirsiniz. Orijinal ürünün adına saygı gösterilerek, bozmadan, birebir aynı, uzun yıllar kullanabileceğiniz, orijinal kutusu, kullanma belgesi ve faturası ile size gönderilecek olan replika ürünler arasında Audemers Piguet marka bayan kol saatleri de var. Böylece Audemers Piguet saat fiyatı gibi bir konuyu olabilecek en uygun şekilde halletmiş oluyorsunuz. Replika ürünler yarattıkları pazar hacmi ile dikkat çekiyorlar ve orijinal ürün kalitesinde de rahatlıkla kullanılabiliyorlar.

Bu Gönderiyi Paylaş
  ,


Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir