Müşteri Hizmetleri : 0532 388 11 79

Franck Muller Saat Hakkında Ve Tarihçesi

Franck Muller

1958 yılında İsviçre’de doğan Franck Muller isimli çocuğun bütün merakı evdeki bütün saatleri toplayıp sökmek ve sonra onları yeniden ama değişik biçimlerde toplamaktı. Bu yüzden ailesi onu bir saatçilik okuluna gönderdi. Böylece dünya saat sektöründe dahi olarak kabul edilen Franck Muller imzasının temeli atılmış oldu. Gençlik zamanlarında dünyada yaygınlaşan elektronik saat modasına karşı her zaman mekanik saatlerden yana olan Muller’in teknik dehası özellikle İtalyan modacı Roberto Cavelli’nin tasarımlarıyla birleşince ortaya sanat eseri denebilecek saatler çıktı. Bugün Franck Muller kol saati koleksiyonlarının en gözde parçası olan Crazy Hours modelinde rakamların karışık sırada olduğu bir kadran görebilirsiniz. Ama her saat başı akrep rakamların üzerinden atlayıp zamanı gösterebiliyor.

Özel Bayan Saatleri

İşin içine bir İtalyan modacı da girince Franck Muller saat modelleri ve fiyatları lüks kavramını aşmaya başladı. Bu arada özellikle bayan saatleri gerçekten şıklıkları ile göz dolduruyorlar. İki renkli gösterge zeminleri, kendinden kapitone deseni andıran kadranlar, taşlarla süslenmiş kasa veya kayışlar saatin kendisi kadar dikkat çekiyor. Ama hiçbiri sadece gösteriş amaçlı yapılmamış. Saat kavramının kendinde var olan asalet ve kibarlık sanki Franck Muller’in çizgilerinde şekil buluyor. Bayan saatlerinin hepsini muhteşem aksesuarlar olarak kabul edebilirsiniz. Ne giyerseniz giyin hepsiyle uyum sağlayacaktır.

Kalite ve Fiyat Denklemi

Frank Muller Türkiye’de hep çok lüks bir marka olarak bilindi. Birinci kalite imitasyon ürünler bu imaj sonunda oluşan satış rakamlarına bir denge getirebilir. Kalite ve fiyat denklemi replika ürün piyasasında artık çok daha makul düzeyde sağlanabiliyor. Orijinal ürüne tamamen saygı gösterilerek birebir aynı biçimde üretilmiş replika Franck Muller saat fiyatı aşırı lüks kavramını hiç olmazsa ulaşılabilir rakam boyutuna çekebilir. Dünya jet sosyetesinin saati olarak bilinen bu marka böylece yaygınlaşacak.

E-ticaret ve Franck Muller Saatleri

Günümüzde kolaylığını kimsenin reddedemediği e-ticaret formatı size saat seçiminizde de yardımcı olabilir. Birbirinden kaliteli ve markalı replika saatleri, fiyatları daha uygun olan ikinci el Franck Muller imzalı tasarımları şimdi kolayca bulabilirsiniz. Mektepli bir mekanik saat tamircisinin yarattığı dünya çapındaki bu markaya böylece daha kolayca ulaşılabilirsiniz.

Bu Gönderiyi Paylaş
  , , , ,


Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir