Müşteri Hizmetleri : 0532 388 11 79

Chopard Hakkında Tanıtım

Chopard

İsviçre dendi mi akla gelen simgelerden biri de saatler. Ünlü markaların yüzyılları aşan tecrübeleri ile yaratılan ürünler bugün dünyanın her yerinde çok şık aksesuarlar olarak erkeklerin ve bayanların kollarını süslüyor. 1860 yılında Louis Chopard tarafından kurulan ve daha sonra Alman bir aile tarafından satın alınan ünlü saat firması da bu efsanevi isimlerden biri. Aynı zamanda mücevher tasarımı da yapan Chopard saat üretimindeki zirve imzalardan.

Kişiye Özel Üretimler

Bu ünlü firmalar yarattıkları ürünlerle beraber kişilere özel tasarımlar da yapıyorlar. Böylece çok daha ünlü hale geliyorlar. Chopard kol saatlerinin dünyadaki reklam elçilerinden biri ünlü İngiliz müzisyen Elton John. Bir çeşit soyluluk simgesi olarak Elton John adının önünde Sir ünvanını, kolunda ise Chopard marka saatini taşıyor.

İkinci El Ürünler

Bu ünlü markalar isimlerine uygun olarak yüksek fiyatlarla satılıyorlar. Ama gelişen teknoloji aynı zamanda replika ürün olarak bilinen pazarı da yarattı. Markaların orijinallerine göre yapılan imitasyon ürünler bugün gerçeğinden neredeyse ayırt edilmeksizin yapılabiliyor. Chopard marka saat de yüksek kalitede yapılan replika ürünler arasında kolayca bulunabilir. Uzun yıllar kullanabileceğiniz, orijinal kutusu içinde size yollanacak olan bu saat ile şıklığı ve kaliteyi bir arada bulabilirsiniz.

Hiç şüphesiz böyle bir saat hayatınızda önem verdiğiniz kişiler için de çok uygun ve zarif bir hediye olabilir.

Replika ürünlerden başka Chopard saatlerini ikinci el olarak da internetteki ilgili sitelerden kolayca bulabilirsiniz. Saatin bütün özelliklerinin ayrıntıları ile size tanıtıldığı bu sitelerden güven içinde alışveriş yapabilirsiniz. Çünkü Chopard marka ikinci el bir saat bile bizde bilinen bir tanımlamayla evladiyelik bir saat demek.

Saatiniz Şıklığın Parçasıdır

Lüks saat satışlarında Türkiye distribitörlüğü yapan firmaların güvencesinde her marka orijinal ürün bulabileceğiniz gibi Chopard imzalı saatleri de orijinal olarak sipariş verebilirsiniz. Ayrıca çeşitli alışveriş kolaylıklarından da faydalanabilirsiniz. İsterseniz imitasyon veya ikinci el ürünler de var. Böylece çok daha uygun Chopard marka saat fiyatları ile siz de her yerde kullanabileceğiniz bir saate kavuşabilirsiniz.

Chopard marka saatler bugün bütün dünyada bir statü simgesi olarak kabul görüyor.

Bu Gönderiyi Paylaş
  , ,


Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir