Müşteri Hizmetleri : 0532 388 11 79

Farklı Kasa Tasarımı İle Yeni Bulova Tanıtımı

Bulova

Saatçilik sektöründe tarihe geçen Bulova dünyanın ilk kavisli kronograf saatini tasarladı.

1875 yılında kurulmuştu Bulova. O günden günümüzde sektörde birçok farklılığa imza atmıştır. Bulova bu geleneği devam ettirmekte kararlı görünüyor.

Bulova saat dünyasının kalbinin attığı Baselworld 2016’da dünyanın ilk kavisli kronograf saatini tasarlayarak dikkatleri bir kez daha üzerine çekmeyi başardı.

Kavisli olmasının yanında Bulova Curv performansıylada dikkatleri çektiğini dünyada gösterdi. 262k Hz’de çalışan saatin aynı zamanda şık ve ergonomik olduğuda apaçık ortada.

Bulova Curv, 12 farklı modele sahiptir. Çelik titanyumdan üretilen farklı modellerin benzer özellikleri ise şeffaf arka kasası ve transparan kadranı sayesinde kavisli mekanizmanın görünmesinde en büyük pay sahibi olmuştur.

Saat, spor ve klasik sevenler için değişik tasarımlara sahip. Modellerde kauçuktan üretilmiş sade ve oldukça şık gözüken siyah kayış kullanılmış.

Bulova bilimsel çalışmaları ile de ön plana çıkıyor. NASA ile yaptığı işbirlikleri arasında aya çıkış için zaman ölçme araçları da geliştirmişti.

Bulova Curv, 43mm, 44mm ve 45mm kasa çapına sahip çeşitleri bulunuyor. Değişik renklere ve görünümlere sahip modellerin yurt dışı satış fiyatı ise 599 dolar ile 899 dolar arasında değişiklik gösteriyor.

 

Bu Gönderiyi Paylaş
  , , , , ,


Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir