Müşteri Hizmetleri : 0532 388 11 79

Bayan Eta Saati Replika Saatten Ayıran Yönler Nelerdir?

BAYAN ETA SAATLER NASILDIR?

Eta saat, replika saatten daha fazla orijinal saate yakın olan saatlerdir. Dış görünüm olarak orijinal saat ile birebir aynı olduğu düşünülmektedir. Mekanizma ve buna benzer konularda orijinal saatten ayrılabilmektedir. Eta saatler görünüm olarak ne kadar replika saatten daha fazla orijinal saate yakın osa da işlevsel özellik olarak orijinal saatin yerini tutmaz. Yani eta saatler replika saatlerden daha iyi fakat orijinal saatlere kıyasla daha kötülerdir. Eta saatlerin bayanlar için olanları da mevcuttur. Erkek saatler gibi olan bayan eta saatler sadece dış görünümü ile erkek eta saatlerinden farklıdır.

Bayan Eta Saatler Nerelerde Satılmaktadır?

Bayan Rolex-Day-Date-40mm-saat

 

Bayan eta saatler eta saat satan her yerde satılabilmektedir. Gerek internetten gerek de saatçilerden bayan eta saatlere ulaşmak mümkündür. Sadece bayanlara özel replika ve eta saat çıkaran yerler de mevcuttur. Bu gibi firmalardan da bayan eta saat edinilebilmektedir. Bayan eta saatin en güzel yanı orijinaller ile birebir aynı görünmesi fakat orijinaller kadar pahalı olmamasıdır.

Bayan Eta Saati Replika Saatten Ayıran Yönler Nelerdir?

Bayan eta saatleri bayan replika saatlerinden ayıran yönler bulunabilmektedir. Hem eta saatler hem de replika saatler orijinal saatleri taklit etmektedirler. Yani ikisi de tamamen orijinal saatler değildir. Bu nedenle her iki saat modeli de orijinal saatlere kıyasla daha ucuz olabilmektedirler. Fakat replika saat ile eta saat kıyaslandığı zaman eta saat orijinal saat ile birebir aynıdır. Replika saatin dış görünümünde birtakım farklılıklar olabilmektedir.

Bayan eta saatin bayan replika saatlerden bir diğer farkı da fiyattır. Gerek mekanizması ile gerek de dış görünümü ile replika saatten daha üstün olan eta saatler fiyat olarak da daha pahalıdır. Bu fiyat artışının nedeni orijinal ile birebir aynı olması ve replika saatten daha sağlam bir mekanizmaya sahip olmasıdır.

Bayan Eta Saatlerin Fiyatları Nasıldır?

Bayan Rolex-Day-Date-40mm-saat

 

Bayan eta saatler fiyat olarak farklılık gösterebilmektedir. Piyasada her marka ve modelin eta versiyonu kıyaslandığı zaman fiyatlar 1000 TL ile 10.000 TL aralığını bulabilmektedir. Eta saati takan kişiler bu fiyatlara göre saatlerinden memnundur.

 

Bu Gönderiyi Paylaş
  , , , , ,


Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir