Müşteri Hizmetleri : 0532 388 11 79

Teknoloji İle Birlikte Gelişen Yeni Tag Heuer Connected

Tag Heuer Connected Saat

TAG Heuer, Intel teknolojisi ile desteklenen TAG Heuer Connected’i tanıttı. Üstelik İsviçreli lüks saat üreticisi saati tasarlarken Android Wear işletim sisteminin tüm faydalarından yararlanmıştır.
TAG Heuer Connected’in teknolojisinin altında TAG Heuer, Intel ve Google’ın iş birliği yatıyor. Öyle ki, model gücünü Intel’in AtomTM Z34XX işlemcisinden alıyor. Saatin tanıtımında konuşan Intel’in Ceos’su Brian Krzanich TAG Heuer ve Google ile birlikte çalışarak güzel bir ürün ortaya çıkarttıklarını ifade etti.
TAG Heuer Connected, 46 mm çapında bir kasaya sahip. Modelin üretiminde klasik bir sayaçtan ilham alınmıştır. Kasa titanyum malzemeden yapılırken, saatte 360×360 pixel çözünürlükte safir ekran bulunuyor. Ekran yaklaşık 1,5 inç.
TAG Heuer Connected almak isteyenler yaklaşık 1.500 dolar ödemek zorunda olacak. Yedi farklı renk seçeneği sunan saatleri, kırmızı, siyah, beyaz, sarı, mavi, yeşil ve turuncu olarak koleksyonunuza eklemek mümkün olacaktır.
Saati diğer saatlerden ayıran en önemli özelliklerden birisi, hem saat yüzü ve dakika yolları görünümü hem de uygulamaların gösterilme şekli olduğunu söyleyebiliriz.

Çalışma prensibi ise son derece basit. Kadran, akrep ve yelkovan yerinde kalırken, partner uygulamalar saatin 6 – 9 ve 12 kronograf kadranı üzerinde görüntüleniyor. Eğer bildiri sizin için önemli ise dokunarak bu bildiriyi tam ekran da görüntülemek te mümkün oluyor.

TAG Heuer Connected, Son derece klasik ve estetik bir görüntüye sahip iken aynı zamanda teknolojik imkanları da sonuna kadar kullanabilen bir saat. iki farklı disiplini bünyesinde güzel şekilde istiflenmiş bir saat olarak da biliniyor. Android Wear sayesinde audio streaming, bluetootth, ve Wi-Fi gibi özellikleri de bünyesinde barındırıyor.
TAG Heuer Connected IP67 sertifikasına sahip. Bu suya ve toza dayanıklı olduğunu gösteriyor. Bunun yanı sıra 4gb dahili hafızası da bulunuyor. Saat bir de mikrofona sahip. Bu sayede Google ses kontrolü sunuyor.
Bütün bu işlerin üstesinden gelebilmek için ihtiyacı olan gücü lityum bir pilden elde ederken, bu pil size gün boyu yetiyor.

Bu Gönderiyi Paylaş
  , , , , ,


Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir