Müşteri Hizmetleri : 0532 388 11 79

Jaeger-LeCoultre Replika Saatler

Son günlerde tekrardan renkli kayışlı saatlerin moda olmasıyla birbirinden şık bayan kol saati modelleriyle karşılaşmaya başladık. Birbirinden seçkin markaların piyasaya sürdüğü renk renk saatler ise, bu modanın geçici bir akım olmadığının en büyük göstergesi.

İster erkek için ister ise kadınlar için olsun, artık saat kullanımı bir ihtiyaçtan daha çok tarz ve stil belirleyici bir aksesuar olarak görülüyor. Farklı modelleri, yapıları ve renkleriyle kimi zaman stilimiz kimi zaman da karakterimiz hakkında ipucu veren bu aksesuarlar, yepyeni modelleriyle sitemizde sizlere buluşuyor.

Jaeger LeCoultre Farkı

Saat kullananların yakından bildiği, kaliteli ve tasarımsal anlamda farklı ürünleriyle dikkat çeken Jaeger LeCoultre replika saat markası, şimdi sitemize özel indirimleriyle siz değerli müşterilerimizin beğenisine sunuluyor. Mor kayışı ile en çok dikkat çeken modeller arasında olan bu saat, mor sevenler için sade ve şıklığın bir araya geldiği ender tarzlardan birisi.

Saat seçiminde renklerin ve modellerin hayati önem taşıması, çoğu zaman seçimlerimizin zorlaşmasına vesile olur. Ancak sade bir tarzı olanların, bileklerini Jaeger LeCoultre gibi iddialı bir modelle renklendirmeleri, birden bire sade stilden göz alıcı bir farkındalığa geçmenize yardımcı olacaktır.

Yıllardır süre gelen kalite ve tasarım farklılığıyla dikkat çeken marka, son yıllarda modaya yön veren ürünleriyle de hanımların ve beylerin bileklerini süsleyen en gözde saatleriyle adından sıkça söz ettiriyor.

Jaeger LeCoultre Bayan Saat Özellikleri

Kayışının renkli olmasından dolayı, sade tutulan iç dizayn, dengeleme konusunda başarılı olan saat tasarımcılarının en büyük imzalarından birisi. İddialı ve dikkat çeken yakışı, açık renklerin kullanıldığı saat iç yüzeyi sayesinde hem modern hem de göz alıcı bir çizgiye sahip. Saat rakamlarının geleneksel tasarımdan uzak oluşu, sadece çift sayıların yer alması da bir başka dikkat çekici özelliklerden. Halka şeklinde konumlandırılan saat noktalamaları, kare dizayn edilmiş, çift taşla çevrili saatte, iç ışıltıyı oluşturuyor.

Mineral çizilmez özel camla üretilen bu model, uzun yıllar eskimeden ve zarar görmeden severek kullanacağınız modeller arasında. 38 mm olarak üretilen mor kayışlı bu dikdörtgen saat, şimdiye kadar bileğinizdeki en tarz ve dikkat çeken aksesuarınız olacak.

 

Bu Gönderiyi Paylaş
  


Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir