Müşteri Hizmetleri : 0532 388 11 79

Versace Saat Modelleri Hakkında Bİlgi

Versace

Versace markası günümüzde lüks tasarımların yer aldığı ve farklılık yaratabilecek tasarımlarının ortaya konulan en iyi butik mağaza olarak kabul edilmektedir. İtalyan markası olan Versace, 1978 yılında Gianni Versace tarafından kurulmuştur. Gianni Versace’nin ayrıca Santo Versace ve Donatella Versace kardeşlerinin yardımıyla bu markanın moda dünyasında yer almasını sağlamışlardır. Versace kardeşlerin annesi elbise diken bir atölyede çalışmasıyla onlarında terzihanede çalışarak bu işi daha iyi öğrenmelerini sağlamıştır. Gianni Versace ilgi duyduğu bu sektöre girmeden önce yaptığı omzu düşük elbise tasarımının yanı sıra kumaşı ve renginin dikiş yeteneğini farklı kullanarak günümüze kadar gelmesini sağlayabilecek bir tasarımla kendisini ortaya koymuş olmaktadır.

Versace Markasının Şıklığı

Gianni Versace bu markanın ilk atılımlarını yaparken 1978 yılında ilk koleksiyonunu çıkardıktan sonra herkes tarafından gözde modacı olarak konuşulmasıyla adımlarını moda sektöründe atmaya başladı. Versace hem tasarımları bakımından hem de gösterişli bir şekilde yer alan bütün kıyafetlerinde büyük bir mağazalar zinciri kurmuştur. Özellikle lüksü tercih edenler için apayrı bir tasarım şıklığının ortaya konmasıyla fiyatları konusunda da büyük bir fark yaratmaktadır. Ünlülerin daha çok tercih ettiği ve bu markanın kıyafetlerini üstlerinde taşımalarının yanı sıra şıklığın ve rahatlığın ön planda olduğunu göstermektedirler. Versus adında bir marka ortaya atarak bunun başına Donatella’yı geçirerek dünyada kendilerinden söz ettirmeye hala devam ettirmektedirler.

Versace Saatleri

İtalyan markası Versace sadece parfüm ve kıyafetlerindeki tasarımlarının dışında bir de saatlerine de harika bir şıklık katarak en çok konuşulan markanın göz kamaştırıcı saatleri de dikkatleri çekerek harika bir tasarım ortaya koymaktadır. Saatleri hem zarif hem de şıklıkla bir araya gelerek gösterişi ortaya koymak amaçlanmıştır.

Versace Saat Modelleri

Versace saatleri, modelleri bakımından gösterişi simgeleyen taşlar, renkler veya camları ile göze çarpan bir detayları kullanarak hem erkek hem de bayan saatlerinde farklılık yaratmaktadır. Versace saat modelleri garanti avantajının olmasının yanı sıra ince kordon özelliğiyle de dikkat çekmektedir. Tasarım olarak akrep ve yelkovan hareketlerinin başka bir hava katmasıyla saatlerde ki uyum bambaşka bir gösterişi ortaya koymaktadır.

Bu Gönderiyi Paylaş
  , , , , ,


Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir