Müşteri Hizmetleri : 0532 388 11 79

TAG Heuer’in Efsane Modeli Makyajlanmış Haliyle Satışa Çıktı

Tag Heuer 01 !

 

Lüks saat firmasının temelini atan edouard heuer’in anısına ve heuer 01’i şereflendirmek adına tekrardan tasarlanmış olan bu saat modeli, ilki 1887 yılında yapılan saatin daha da geliştirilmiş ve makyajlanmış sürümü olarak dünyaya satışa sunuldu.

Saatin her iki yanında bulunan tarih diskleri ve geliştirilmiş zaman ölçeklerinin yanında tag heuer’in yeni nesil kasasının da bulunduğu model, titanyum karbürle kaplanmış çelikten üretilmiştir. Darbeye karşı dayanıklı olan ve 12 farklı bileşenden ortaya çıkan kasanın yapımı, birbirinden geniş finisaj ve renkle uyum sağlayacak altyapıya da sahip. Kayış kısmına baktığımızda ise tag heuer’in stil sahibi sportif çizgisi yine ortaya çıkıyor. Siyah parlak derinin kullanıldığı kayış oldukça kaliteli bir saatin vereceği tüm hissiyatı sağlıyor.

Yeni kasa, yeni mimari, yeni tasarım ve genişletilmiş çap. Karşınızda tag heuer carrera – heuer 01!

Carrera heuer 01, tag heuer’in kreatif yönünü ve inovatif yanını simgeleyen başarılı bir model olmuş. Bundan önceki modellerin tasarımına kıyasla daha modern bir çizgi görüntüsüne sahip olan saati

uzaktan bir bakışta tanıyabilmek mümkün. Saatin çarklarının şeffaf bir şekilde görülüyor olması cesur bir karar olsa da, birçok koleksiyoncu tarafından beğeniyle karşılanmıştır.

Önceki modellerde kasa ve çerçeve olmak üzere iki farklı bileşen kullanan tag heuer carrera heuer 01 modelinde bu katman sayısını 3’e çıkarmış. Böylece farklı renk ve tasarım seçenekleriyle siz müşterilerin istedikleri modelleri üretebilmek pek de zor olmamıştır. Genel olarak 41 mm’lik çapa sahip olan modellerin aksine carrera heuer 01’de 45mm zaman ölçeği tercih edilmiş.

Saat 3 yönünde konumlandırılan beyaz tag heuer logosu, siyah üzerine kazınan beyaz carrera heuer 01 model ismi ve kırmızı uçlu zaman belirteçleriyle hayran bırakan bir model sunan tag heuer; saatin kasasına kondurduğu estetiği kordona da taşımayı başararak muhteşem bir çalışmaya imza atmıştır.

Bu Gönderiyi Paylaş
  , , ,


Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir