Müşteri Hizmetleri : 0532 388 11 79

Şık Tasarımı Zamanla Birleştiren Saat : Audemars Piguet

Şık Tasarımı Zamanla Birleştiren Saat

Tarihi oldukça eski zamanlara dayanan kol saati, özellikle 19 ve 20.yüzyıllardan sonra kullanılmaya başlandı. Saat teknolojisinin gelişmesiyle, zamanın her yerde öğrenilebileceği bir ürüne ihtiyaç duyuldu ve kullanışsız cep saatlerinin yerine geliştirildi. Ancak bugün bu saatlerin daha çok estetik için kullanıldığını söylemek mümkün. Zira saati herkesin sahip olduğu bir cep telefonuyla öğrenmek de mümkündür ancak kol saatleriyle şık bir dış görünüm yaratılabilir.

Bu saatler özellikle klasik bir giyime sahip olan kişiler tarafından tercih ediliyor. Ancak Audemars Piguet Replika Saat farklı renk ve modelleriyle bütün giyim tarzlarına göre kombine edilebilecek bir özelliğe sahip. Birbirinden estetik modellere sahip olan bu saatle dış görünüşünüzde fark yaratabilirsiniz.

Audemars Piguet tarafından üretilen kol saatlerinin birer sanat eseri niteliği taşıdığını söylemek mümkün. Kökeni 1800lü yıllara kadar dayanan bu firma, her zaman önde gelen saat tasarımcılarıyla çalışmıştır. Ancak son yıllarda oldukça popüler bir hâle gelen Audemars Piguet Replika Saat modelleri firmanın ürünleri arasında farklı bir yere sahip. Zira bu saatler her giyim tarzına hitap ediyor ve fiyatları sahip oldukları özelliklere göre oldukça uygun.

Audemars Piguet tarafından üretilen Replika saatler, oldukça şık bir şekilde dizayn ediliyorlar. Saat ekranının da aynı şıklıkla tasarlandığını söylemek mümkündür. Ekranda bir de takvim bölümü bulunuyor ve yan tarafta yer alan makaralarla saat kolaylıkla ayarlanabiliyor.

Sağlam bir çelik kasaya sahip olan Audemars Piguet Replika Saat bütün darbelere dayanıklı olarak üretilmiş. Ağır bir darbe alsa bile dayanıklılığı oldukça yüksek ve kırılma, çizilme gibi deformasyonlara uğramıyor. Aynı durumun cam için de geçerli olduğunu söylemek mümkün. Kırılması ve çizilmesi oldukça zor olan bu cam aynı zamanda yansıtma engelleyici özelliğe sahip. Yoğun ışık altında bile ekranın bulanıklaşması engelleniyor ve saatin görülmesinde herhangi bir sorun yaşanmıyor.

Audemars Piguet firması Replika modelleri için 1 yıllık garanti süresi sunuyor. Saatin alındığı tarihten itibaren 1 yıl boyunca herhangi bir arıza ve zarar durumunda ücretsiz teknik servis hizmetinden yararlanabilirsiniz.

Bu Gönderiyi Paylaş
  , , ,


Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir