Müşteri Hizmetleri : 0532 388 11 79

Michael Kors’un Son Bahar Kış Kreasyonu Büyüledi

Michael Kors’un Son Bahar Kış Kreasyonu Büyüledi

Lake Pavé

Modern lüks hayatın simgesi haline gelen Lake Pavé modelinde kabartmalı deri kayış tercih edilmiş. Zarif pavé kesimleri ve sade altın rengine sahip büyüleyici tasarımıyla fonksiyonelliğin birleştiği modelin kasa çapı 32 mm. Üstelik kayışta kelepçe bağlantısı bulunuyor ve 5 metre derinliğe kadar da suya dayanıklı olduğunu kanıtlamıştır.

Dünyaca ünlü moda tasarımcısı Michael Kors’un kendi adını vermiş olduğu bu saat markası, kış kreasyonunu dünyaya sunduğunu bildirdi. Lake Pavé, Mini Darci ve Norie isimli üç farklı şık model dünyanın prestijli başkentlerindeki Michael Kors mağazalarında ve internet sitesinde satışa sunuldu.

Norie

Gösterişli ve Işıltılı bir altın rengini almış paslanmaz çelikten imal edilen kordonuyla dikkat çekmektedir. Norie modeli, klasik bir saate dair tüm beklentilerinizi karşılamaya aday olmuştur. Romen rakamlarıyla detaylandırılan zaman durakları ve bileği tamamen sarması için eğimli yapılan cilalı kordonu, Norie’yi kesinlikle farklı yapmakta büyük rol oynamaktadır.

Mini Darci

Altın renkli paslanmaz kordonu ve çelik kasası ek olarak minik kristal parçalarıyla donatılmış altın çerçeveye sahip olan Mini Darci, Michael Kors’un kış kreasyonunun en çok dikkat çeken Quartz modelleri arasında gösteriliyor. Çizilmelere karşı dayanıklı mineral kristalden imal edilen camı 33 mm’lik kasaya oturtulmuş. 8 mm’lik ince kasası ve 16 mm’lik kordonuyla 50 metreye kadar suya dayanıklı olan bu saat, bayanların kış aylarında kullanabileceği en şık modeller arasında yer alıyor.

Bu Gönderiyi Paylaş
  , , ,


Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir