Müşteri Hizmetleri : 0532 388 11 79

Lüks Ve Klasik Saat Markalarından Biri Olan Mont Blanc

Mont Blanc

Lüks ve klasik saat markalarından biri olan Mont Blanc, sadece saat sektöründe değil ayrıca lüks kalemleri konusunda da dikkat çeken bir marka olmaya devam etmektedir. İlk olarak Marka ürettiği saatlerle değil ürettiği lüks dolma kalemleriyle birbirinden farklı tasarımlarını ortaya koyarak günümüze kadar iyi bir marka olarak gelmiştir. Lüks markalar arasında yer alması bu markanın her geçen gün alanını genişleterek iyi olan alanlarında iyi olan markalara karşı üstünlüğü ile dikkatleri çekmeyi başarmıştır.

Mont Blanc Markası Tarihçesi

Alman markası olan Mont Blanc dünyanın en iyi kalemlerini 1908 yılında piyasaya sürerek üst düzey kullanıcılara hitaben tasarlamıştır. Lüks kalemlerinin yanı sıra Mont Blanc markası saat, mücevher, parfüm, gözlük ve deri eşya olarak üretim yapmaktadır. Logosunun anlamı beyaz yıldız olmasıyla farklılık yaratmaya devam eden markanın en önemli özelliği; tasarım olarak dahi olarak geçiren dolma kalemleriyle bir dünya markası olmasıdır.

Mont Blanc Tasarım Şıklığı

Çoğu marka her zaman üst kesim insanlara seslenerek daha iyi bir tasarımı ortaya koymayı amaçlamıştır. Özellikle markalar arasındaki çekişmenin daha çok kızışmasıyla kendisine özgü çizgileri ve tasarımı ile Mont Blanc nesilden nesle aile yadigarı koleksiyonlarını aktarmayı başarmıştır. Kendi tasarım alanında farklılık yaratmasının dışında birde kullandığı bütün materyalleri kendisinin imal etmesi bu markanın hem tasarım konusundaki farklılığını hem de ustalıkla yaptıkları bu işte saygı değer bir konum kazanmalarını sağlamıştır.

Mont Blanc Erkek Saat Modelleri

Mont Blanc erkek saat modelleri kaliteli olmasının yanı sıra sade ve şık dizaynı ile ustalığını bu alanda da kanıtlamayı başarmıştır. Saatlerinde mekanizma olarak kullandığı materyalleri kendilerinin yapmasının yanı sıra paslanmaz çelik kasa ve safir cam kullanmayı tercih etmişlerdir. Erkek saatleri hem tasarımı hem de renk konusunda siyah rengin her zaman asil göstermesi sebebiyle bu marka da siyah renk yoğunluklu saat modellerinin akımı yer almaktadır. Günümüz koleksiyon saatlerinde farklı renklerinin de bulunması dışında her zaman kronometre, tarih ve ikinci zaman dilimini yer aldığı tasarımlar söz konusudur. Saatlerinin mükemmel olarak tasarlandığını ifade etmesiyle beraber fiyat bakımından da lüks bir marka olması sebebiyle kalitesine sadık kalmaktadır.

 

Bu Gönderiyi Paylaş
  , , ,


Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir