Müşteri Hizmetleri : 0532 388 11 79

Kendine Has Şıklığı Ve Tasarımı İle Porsche Desing Tarihi

Porsche Design

Üst sınıf araba modelleri denince akla hemen gelen isim olan Porsche’nin sadece arabalarla ilgilenmediğini, Porsche Design adını taşıyan bir tasarım grubu olduğunu öncelikle belirtmek gerek. Bu tasarımcılar doğal olarak arabalara meraklı olanlar için gerekli aksesuarları Porsche imzasıyla üretmeyi başarıyorlar. Güneş gözlükleri, spor ayakkabıları ve saatler hemen akla gelen ürünlerden. Ama Porcshe Design saatler sadece bir markanın adını kullanıp öne çıkan ürünler değil. Çok gelişmiş teknik bir alt yapıyı, mekanik mühendisliğini, kendine has bir şıklığı ve dinamizmi beraberinde taşıyor.

Porcshe Design Heritage Black

Örnek vermek gerekirse en çok sevilen modellerden olan Heritage Black kendi özel sıvısı ile saate tamamen siyah bir görüntü veriyor. Saat ayrıca otomatik hareket sağlıyor ve kronografik bir ürün. 46 saatlik bir güç rezervi taşıyor ve 100 metre su basıncına dayanıklı. Ama bunu büyük bir miktar olarak düşünmemek gerek. Porcshe Design Diver model kol saati adından da anlaşılacağı gibi 1000 metreye kadar dalışlarda kullanılabiliyor. Bu model Porcshe Design saat fiyatları da oldukça yüksek.

Porcshe Design’ın En Pahalı Saati

Var olan teknik özellikleriyle 10 saate yakın bir zaman kaydı tutabilen Porcshe Design 6910 Indicator markanın en pahalı saati olma özelliğini de taşıyor. Çerçevesinde pembe altının kullanıldığı kol saatlerinin her biri 1800 adet tek parça malzemeden üretiliyor. Ama dünyada sadece 200 adet yapılmış durumda. Diğer bir model olan Porcshe Design Dashboard kol saatinin tasarımı ise Porsche otomobillerin ön kadranından esinlenerek yapılmış. Yani nereden bakarsanız bakın kol saatleri bir şekilde Porsche marka arabaları çağrıştırıyor.

Replika Ürün Alabilirsiniz

Dünyanın en prestijli arabalarından olan Porsche’un tasarladığı diğer ürünler de doğal olarak muadillerinden çok daha fazla fiyatlarda satılıyor. Bu durumda akla replika ürünler geliyor ve iyi bir çözüm olarak duruyor. Birinci kalite imitasyon ürün olarak yapılan çeşitlerin arasında Porcshe Design replika saat olanlar da var. Sırf markanın yarattığı ünden dolayı bu kadar çok olan fiyat farkını böylece ödememiş oluyorsunuz. Porcshe Design Türkiye’de de her ürünün replikasını birinci kalitede bulmak ve güvenerek almak mümkün.

 

Bu Gönderiyi Paylaş
  , , , ,


Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir