Müşteri Hizmetleri : 0532 388 11 79

IWC PORTUGIESER SIDÉRALE SCAFUSIA-KOSMOSUN BÜYÜLEYİCİ AHENGİ

Yıldızlar, gezegenler ve onların büyüsüne kapılmış dönen göktaşları. Kosmosun büyüleyici ahengi herzaman insanoğlunun rüyalarını süslemiştir. İsvicreli saat ustaları sayesinde  IWC PORTUGIESER SIDÉRALE SCAFUSIA saat modeli ile hayaller,  gerçeğe dönüşmüştür.

Özel istek üzerine ürettiği bu saatler ile tek bir saatte Solar Time (Güneş Zamanı) ve Sidereal Time’ı (Yıldız Zamanı) birleştirmeyi başarmıştır. Astronomik göstergelere ve muazzam kesinlik katmıştır. İWC’nin 140 yıllık tecrübesi ve kalitesi  IWC PORTUGIESER SIDÉRALE SCAFUSIA‘ modeli ile saat severleri birkezdaha mest etmeyi başarmıstır.

Kadranının sol tarafını kaplayan ultra tourbillon carkı saate eşsiz bi görüntü katmıtır. Power reserve (Güç Göstergesi) ile saatin nekadar süre enerjisi olduğunu gösteren kadran bulunmaktadır. Saatin arka yüzündeki coğrafi pozisyonunu takım yıldızları kadranında gösteren bu saat kusursuz mühendislik eseridir. İWC bu moedeliyle birkezdaha saat piyasasının en büyük üreticilerinden biri olduğunu gözler önüne sermiştir. Saatin satıs fiyatı 400,000 usd’dır.

Bu Gönderiyi Paylaş
  , ,


Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir